Hesabım
    "Curb Your Enthusiasm"in 10. Sezonundan Fragman!

    Çok sevilen dizinin yeni sezonundan ilk fragman geldi..

    Meraklı bekleyiş sona erdi ve Curb Your Enthusiasm'ın 10. sezonundan fragman geldi. Yıllardır en sevilen komedilerden olan dizi, üç yıllık bir aranın ardından 2020 yılında izleyiciyle buluşacak. Dizinin prömiyer tarihi 19 Ocak 2020 olarak belirlendi. Larry David, yine harika performansıyla karşımıza çıkacak ve dizinin bir geleneği olarak, diğer yıldız isimler konuk olarak yer alacak.

    Jon Hamm, Laverne Cox, Jane KrakowskiFred Armisen ve Kaitlin Olson, bu sezon kurgusal David'i yalnız bırakmayacak ve konuk olarak dizide yer alacak önemli isimler. Dizi, bir kez daha günlük yaşamın sıradan yönlerini aktarırken, David'in arkadaşları ve ailesiyle olan çelişkili iletişimini eğlenceli bir dille bizlere aktaracak. Seride düzenli olarak yer alan diğer oyunculardan Susie Essman, Jeff Garlin, Cheryl HinesRichard Lewis ve JB Smoove, bu sezonda yine Larry David'e eşlik edecekler. Marty Funkhouser rolüyle hayranların en sevdiği karaktere hayat veren Bob Einstein ise 2019 yılının başında hayatını kaybetmişti. 

    Yeni sezon fragmanı gösteriyor ki Larry, 9. sezon sonunda başına gelen olaylardan pek ders çıkarmamış. Komik ve hınzır bir şekilde sona eren sezonun devamında neler olacağını 19 Ocak'dan itibaren hep beraber göreceğiz. Dizinin 11. sezonuyla ilgili henüz herhangi bir haber bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top