Hesabım
    "Çukur" Dizisi Oyuncularından Almanya'ya Çıkarma!

    Vartolu ve Medet Berlin sokaklarında..

    3. sezonu devam eden, yayınlandığı günden beri hem reyting rekorları kıran, hem de sosyal medyada en çok konuşulan yapımlardan biri olan Çukur, ilk sezonunda Paris'te çekimler yapmıştı. Bu sezon rota bu sefer Berlin oldu ve Çukur ekibi Berlin sokaklarında çekimlerini gerçekleştirdi. Ay Yapım imzalı fenomen dizi, her hafta Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

    16 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümde Erkan Kolçak Köstendil’in canlandırdığı Vartolu Saadettin karakterinin İdris Koçovalı’nın katilini araştırmak için Berlin’e gitmesi ve orada en yakın dostu ve yaveri Medet’le (Mustafa Kırantepe) yaşadıkları Çukur hayranları arasında şimdiden büyük merak uyandırdı. Bölümün çekimleri için Almanya'ya adeta çıkarma yapan ekip, Berlin sokaklarının altını üstüne getirdi. Berlin'de yapılan çekimlere, orada yaşayan Türk izleyiciler yoğun ilgi gösterdi. Gurbetçiler arasında çok popüler olan dizinin hayranları, sanatçıları yakından görebilmek ve hatıra fotoğrafı çektirebilmek için sete akın etti. İlk sezon Paris'te de benzer bir tecrübe yaşayan ekip, bu kez aksiyon dolu sahnelerle Berlin'de yer aldı. 

    Sahneye göre; Vartolu ve Medet, Ziya'nın arkasından Almanya'ya gidiyor. Timsah'ın gönderdiği flash belleğin peşine düşen ikilinin karşısına beklenmedik bir anda Yunus adındaki biri çıkıyor ve olaylar farklı bir hal alıyor. Çukur'un yeni bölümü her pazartesi olduğu gibi Show TV'de yayınlanacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top