Hesabım
    Watchmen'in İkinci Sezonu Olacak mı?

    Dizinin hayranları merakla bu sorunun cevabını bekliyor..

    HBO, Damon Lindelof'un yaratıcı bir içerikle geri döndüğünü açıkladığında büyük bir heyecan yarattı. Belki de yeni bir Game of Thrones fırtınasının olabileceği bile konuşuluyordu. Kanal yeni bir şov arayışındaydı ve mini diziler dışında bu gücü yakalama şansı olan dizi görünürde yoktu. Bu dizi, tabii ki de Watchmen olabilirdi.

    Seri yayınlandı ve büyük bir beğeni topladı. Hem reyting, hem övgülerde Watchmen şu sıralar en sevilen dizi konumunda ancak, konu itibarıyla hikayenin geldiği nokta hayranları ve HBO'yu düşündürüyor. Yetkililer resmi bir açıklama yapmadı ve ikinci sezon hakkında bir gelişme yok. Bunun yanı sıra hikayenin gidiş noktasına bakıldığında da final, bitirmek için ideal duruyor. Bu sebeple de kesin bir şey demek güç ama Lindelof'un diyecekleri var.

    Lindelof konu hakkında; "İkinci sezon konusunda ilk defa bu hafta düşündüm. Küçük bir görüş toplantısında bukunduk ve o ana kadar devamını hiç düşünmemiştim. İnsanlar, devam ederse ne olacağını soruyorlar ama bu konuda henüz bir fikrim yok. Ve gerçekten ilk sezonu yazarken, sadece ilk sezonu yazmaya odaklandım ve ikinci sezonu hiç düşünmedim. Aklımıza gelen her iyi fikri de bu sezon için kullandık diyebilirim." açıklamasında bulundu.

    Başka bir ekibin de diziyi devralabileceğini söyleyen Lindelof, sadece "Bunu yapmalı mıyız?" sorusuna odaklanmak gerektiğini ve bağlantı kurulabilecek çok karakter ve çok hikaye olduğunu dile getirdi. Bakalım önümüzdeki günler Lindelof ve HBO nasıl bir karar alacak ama şu bir gerçek ki; Lindelof bu konuya pek sıcak bakmıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top