Hesabım
    ABC, "Reef Break" Dizini Sonlandırdı

    Dizi için hayranlarına ABC'den kötü haber geldi..

    Yaz sezonunda yayınlanan ve iyi dereceler alan Reef Break için ABC'den hayranları üzen açıklama geldi. ABC, Poppy Montgomery'nin başrolde olduğu diziyi yayından kaldırdığını açıkladı. ABC, bir diğer yaz sezonu dizisi olan Grand Hotel'i de yayından kaldırmıştı. Dedikodulara göre ABC, iyi reytingler almasına rağmen bu dizileri, yaz sezonuna büyük bir projeyle hazırlandığı için kilit vurdu.  

    Without a Trace ve Unforgettable yapımlarının yıldızı Montgomery'den gelen bir fikri temel alan Reef Break, Pasifik'teki bir ada hükümeti için çalışan eski bir hırsızın hikayesini anlatıyor. Ray Stevenson, Desmond Chiam, Melissa Bonne ve Tamala Shelton diğer önemli rolleri üstleniyor. Ken Sanzel (Numb3rs) showrunner, Montgomery ise yürütücü yapımcı olarak da diziye katkı verdi.

    Reef Break, gösterildiği tarihte 2 milyon izleyici sınırında kalmış, devam bölümleriyle 3 milyona yaklamış ve iyi bir derece almıştı. Fransa'nın M6 kanalında da gösterilen serinin bir başka kanala geçip geçmeyeceği henüz kesinlik kazanmadı. Disney'in Fox21'i satın alması ve elinin altındaki diğer stüdyoları da elden geçirmesi, birçok dizinin de yayın hayatının sonlanmasına sebep oldu. Reef Break de onlardan biri.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top