Hesabım
    Joe Cornish, HBO İçin "Snow Crash"i Uyarlayacak

    Çok satan bilim kurgu romanının uyarlaması için çalışmalar başladı..

    Yönetmen Joe Cornish bir sonraki projesini buldu. Bilim kurgu romanı Snow Crash'in uyarlamasıyla televizyon yönetmenliğine dönüş yapacak CornishAttack the Block çalışmasıyla tanınıyor ve bu yıl çektiği The Kid Who Would Be King filmiyle de olumlu eleştiriler aldı. Yönetmen, 1996'dan 2001'e kadar uzanan İngiltere TV dizisi Adam ve Joe Show'u uzun yıllar yönetmişti.

    CornishJonah Hill ve Channing Tatum'un başrol oynadığı 21 Jump Street'in iki filmini de yazan Michael Bacall ile birlikte çalışacak. HBO'nun roman uyarlamasını HBO Max için hazırladığı da gelen bilgiler arasında. HBO Max, dizi ya da TV filmi olarak uyarlamak için birçok romanın haklarını satın almıştı.

    1992 yılında, Neal Stephenson tarafından yazılan ve Bantam Kitap tarafından yayımlanan Snow Crash, bazı büyük fikirleri olan bir distopya romanı. Romanın özeti ise şöyle; "Cyber Punk'ın deha çocuğu Neal Stephenson, Snow Crash ( Parazit ) adlı ve oldukça kaygı verici yapıtında, kısa süre içerisinde can çekişmeye başlayacağımız dijital çöplüğün merkezinde alternatif çıkış yollarını arayanların hikayelerini anlatıyor. Kitap, Elmas Çağı'nın ardından muhtemelen sizi çok da uzak olmayan bir evrene doğru hazırlarken, artık pizza sipariş ederken bile daha dikkatli olmanızı özellikle tembih eder!"

    Cornish'in yöentip, Bacall'ın yazacağı projede, her iki isim aynı zamanda yürütücü yapımcı olacak. Showrunner olarak projeye eklenen bir diğer isimse Angela Robinson oldu. Projenin 2020 yılı içerisinde  HBO Max platformunda yayınlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top