Hesabım
    Orlando Jones, "American Gods"tan Kovulduğunu Açıkladı!

    Başarılı aktör, sosyal medya üzerinde sert bir açıklama yaptı..

    Starz'ın sevilen dizisi American Gods'ta, Mr. Nancy'yi canlandıran oyuncu Orlando Jones, diziden kovulduğunu açıkladı ve Twitter adresinden konuyla ilgili bir video yayınladı. Kovulma sebebinin, oyunculuktan farklı nedenler olduğunu savunan Jones, dizinin showrunnerını suçladı.

    Jones, yaptığı açıklamada, dizinin 3. sezon showrunnerının Connecticut doğumlu ve Yale eğitimli olduğunu ve Mr. Nancy'nin zeki oluşunu kabullenemediğini dile getirdi. Karakterin öfkesini de tehlikeli bulan ekibin, siyah Amerika için bunun yanlış bir mesaj olduğunu düşündüğünü ve dolayısıyla politik bir karar vererek kendisini diziden kovduklarını da sözlerine ekledi. 

    Dizi yapımcılarından gelen cevapta ise şu sözlere yer verildi, "Dizinin çehresini sürekli değiştiriyoruz ve uyarladığımız eserin mitolojik karmaşıklığını da iyi dengelememiz gerekiyor. Mr. Nancy karakteri, kitabın yeni sezon için uygun gördüğümüz bölümünde yer almıyor. Bunun üzerine de birçoğu zaten duyurulmuş olan birkaç yeni karakter yarattık. Onlardan beklentimiz, Shadow Moon’un dünyasına tanıtılarak, içeriğin gücüne katkı vermeleri ve televizyondaki en çeşitli dizilerden biri olmamıza yardımcı olmaları."

    Bu açıklamalardan sonra Orlando Jones bir video daha yayınladı ve ikinci sınıf vatandaş muamelesi gördüğünü dile getirdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top