Hesabım
    Russian Doll'un Yazarı Leslye Headland, Fox 21 İçin Üretecek!

    Başarılı yazar ve yönetmen Headland, Fox 21 kadrosunda..

    Russian Doll'un yaratıcı ekibinin başında yer alan Leslye Headland, internet, TV ve yayın platformları için seri oluşturmak, geliştirmek ve yönetmek amacıyla Fox 21 Television Studios ile genel bir anlaşma imzaladı.

    Headland, Terriers, Bachelorette, About Last Night, Sleeping with Other People ve Russian Doll yapımlarının senaryosuna imza atmıştı.

    Fox 21 Television Studios Başkanı Bert Salke, “Arada sırada, bazı televizyon şovları veya filmler izliyorsunuz ve yaratıcısıyla çalışmanın ne kadar şanslı olduğunu düşünüyorsunuz ve bu çok özel bir durum. Daha nadir olarak da onlarla tanıştığınız zaman, onların hayal edebileceğinizden daha iyi olduğunu görebiliyorsunuz. Leslye ile olan deneyimimiz bu. Hem film, hem de televizyondaki inanılmaz çalışması, ancak gerçek hayatta ne kadar harika olduğu ile anlaşılıyor.” açıklamasında bulundu.

    Headland ise şu açıklamayı yaptı; “Bert, Jane, Dana ve Fox 21 ekibiyle birlikte çalışmaktan heyecan duyuyorum. Benim yanımda oldular ve yaklaşık on yıl önce kişisel bir yazar olarak ilk işimi yapmama yardımcı oldular. Yayımlanmamış bir oyun yazarıydım ve masada oturmam için savaştılar. İşe geri dönüp, tutkulu projelerimi onlarla geliştirmek benim için bir amaç oldu. Bu inanılmaz fırsat için minnettarım ve gerçekten için çok heyecanlıyım!” 

    Bir yandan Russian Doll'un ikinci sezonu için çalışan Headland'ın Fox 21 için ilk projesi 2020 yılında görücüye çıkacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top