Hesabım
    Star Trek: Picard'dan Son Detaylar!

    Dizi, çok farklı bir Star Trek deneyimi sunacak..

    Star Trek serisi ve Jean Luc-Picard bir kez daha geri dönüyor. Tabii Patrick Stewart da efsaneleştiği bu rolü bir kez daha üstlenecek. Dizi, 23 Ocak 2020 tarihinde prömiyer yapacak. İkonlaşan dizi serisi, devam serileri, filmleri ve hatta bilgisayar oyunlarıyla yıllardır gözde olan Star Trek'in bu yeni macerasına ilk bakışta tanıdık bir karakter, pek hatırladığımız gibi karşımıza çıkmıyor.

    CBS All Access'te prömiyer yapmadan önce gelen ilk fotoğrafta, Jonathan Del Arco'nun bir kez daha oynadığı eski Borg drone Hugh'a özel bir ilk bakış bulunuyor. Alışılmış android Borg görünümü yerine Hugh neredeyse insan gibi görünüyor ve geçmişinin sadece birkaç kalıntısı ( yüzüne bağlı bazı metalikler ) hala görülebiliyor. Del Arco ilk olarak Star Trek: The Next Generation bölümü “I, Borg”da oynadı ve insansız hava aracı Enterprise tarafından sağlığına kavuşturuldu. Ona “Hugh” adını veren ve insan olmayı öğrenen Geordi ile arkadaş oldu, sonunda Borg’un asimilasyon görevini reddetti. Şimdi ise, son görüldüğü hikayenin 20 yıl sonrasında geçecek olan bu macerada yer alacak ve daha insansı bir görünüme sahip olacak.

    Star Trek: Picard'ın 10 bölümlük yeni serisinin büyük bölümünü Gene Roddenberry kaleme aldı. Hanelle M. Culpepper ise birden fazla bölüm çeken tek yönetmen. Oyuncu kadrosunun başlıca isimleri ise Patrick Stewart, Santiago Cabrera, Isa Briones, Michelle Hurd, Alison PillHarry Treadaway ve Rebecca Wisocky.

    Star Trek: Picard'ın ilk bölümü 23 Ocak 2020 tarihinde yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top