Hesabım
    The Good Place'in Yeni Bölümlerinde Bizi Neler Bekliyor?

    Dizinin 2020 bölümlerine ilk bakış..

    21 Kasım 2019 tarihinde 4. sezonuna ara veren ve 9 Ocak 2020'de dönüş yapacak olan The Good Place'in 2020 bölümleri için ilk detaylar belli oldu. Bu sezon, büyük ihtimalle The Good Place'in son sezonu olacak gibi görünüyor.

    Dizinini izleyeceğimiz ilk bölümlerinden birinden yayınlanan özel fotoğrafa göre Eleanor ve Chidi bir araya geliyor ve birbirlerinin gözlerine bakıyor. Şimdi esas soru şu; Neredeler? Açık plan ofis görüntüsüne ve eski kahve kaplarına bakılırsa, Michael'ın kötü bir iblis olduğu zaman çalıştığı -Flashbacklerde çalıştığını gördüğümüz- Bad Place karargahına benziyor. Eleanor ve Chidi, insanlığı yargılamak için yeni bir puan sistemi bulmaya çalışıyor. Chidi'nin yanında Michael’ın manifestosu görünüyor. Belki de Bad Place'in tüm insanlığı ne  şekilde derecelendirdiğini araştırmaları gerekiyor...

    NBC yeni bölümle ilgili resmi özet yazısında, "Michael bazı testler yapıyor ve Chidi, Jason'dan iyi tavsiyeler alıyor." diyerek Bad Place hakkında bir ipucu vermiyor. Michael Schur tarafından üretilen The Good Place, Kristen Bell, William Jackson Harper, Jameela Jamil, D'Arcy CardenManny Jacinto ve Ted Danson gibi oyuncuların başarılı performanslarıyla 4. sezonuna 9 Ocak 2020'de devam edecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top