Hesabım
    Lee Daniels ve Brian Kelley, Moss Landing İçin Bir Araya Geliyor!

    ABC dramasına iki oyuncu dahil oldu..

    Moss Landing adlı projenin yaratıcı olan Lee Daniels, rock yıldızı Brian Kelley ile iş birliği yapmaya hazırlanıyor. İkili, yazar Lee Shipman'ın ( The Son ) kaleme aldığı ve Lee Daniels'ın projenin başında olduğu seriyi, 20th Century Fox ile ABC için üretecek. Moss Landing, müzikal öğeler içeren bir drama olarak tasarlandı. Lee Daniels son olarak Empire ve Star dizilerinde yönetmenlik yapmıştı. 

    Küçük bir Florida sahil kasabasında geçecek olan hikayede, eski gücünde olmayan rock yıldızı Marion James ve Afro-Amerikan soul müzik şarkıcısı Sky Miller'ın kapsamlı aşk hikayesi anlatılacak. Dizi, sorunlu geçmişlerinin gizemlerini çözmeye çalışan çiftin, hayatlarını yeniden inşa etmenin yollarını arama yolculuklarını da ekrana taşıyacak. Tabii ki onları birbirine bağlayan sevgi, duygusal yapımın odak noktası olacak. Müzikal bir anlatım tarzı olması beklenen dizi için Kelley, diziye bu alanda da katkıda bulunacak.

    Shipman, daha önce Netflix'in Hemlock Grove projesinin de yaratıcı ekibinin bir parçasıydı ve bu dizinin showrunner görevini üstlenecek. Yürütücü yapımcılar ise Lee Daniels, Marc Velez, Brian Kelley, Stephen Snedden ve Justin Halliwell olacak. Moss Landing, Daniels'ın ikinci ABC projesi ve 20th Century Fox ile yeni iş birliği. The Empire projesinde ortak yapımcılık yapan Daniels, hali hazırda Cupcake Men serisi için de çalışmalara başladı ve eski yıldızlardan Karin Gist'in showrunner olduğu Our Kind of People projesiyle de ilgileniyor.

    Moss Landing, 2020 yılı içerisinde prömiyer yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top