Hesabım
    Crazy Rich Asians Yönetmeni Star Wars'un Rose Tico'suna Dizi Çekmek İstiyor

    Jon M. Chu, Rose Tico'ya Disney+ dizisi çekmek istiyor.

    Star Wars: The Rise of Skywalker'ın vizyona girmesinin ardından birçok tartışma sosyal medya üzerinde alevlenmiş bulunuyor. Bu tartışmalardan biri de Kelly Marie Tran'in hayat verdiği Rose Tico karakteriyle ilgili. Star Wars hayranlarının isyan ettiği şey ise, Rose Tico'nun upuzun filmde çok az görülmesi, karakter için hiç zaman tanınmaması oluyor. Bu sırada filmi izleyen yönetmen Jon M. Chu, Disney'e Rose Tico'nun dizisinin çekilmesi için çağrıda bulundu.

    Disney, büyük perde yolculuğu sona eren Star Wars karakterlerini birer birer Disney+'ta diziye dönüştürüyor. Bu karakterler arasında Obi Wan Kenobi ve Cassian Andor bulunuyor. Ayrıca The Mandalorian gibi orijinal bir dizi de platformda yer alıyor. Now You See Me 2, Crazy Rich Asians filmlerinden tanıdığımız Jon M. Chu'nun talebine göre, eğer Disney kabul ederse Star Wars'un son üçlemesindeki Rose Tico karakterine ait bir dizi çekilebilir; yönetmenliğini de Chu üstlenebilir. Tabii Disney'den bu konu hakkında henüz bir cevap gelmedi. Ancak Rose Tico'nun beyaz perdede yeteri kadar görülmediğini savunan birçok Star Wars hayranı bulunuyor. Bu nedenle Disney belki ani bir kararla Rose Tico dizisi çekmeye başlamayabilir. Ama bu teklif şirketin aklını da çelebilir. Bir hayranın talebine göre ise Rose Tico, Disney+ dizilerinden birine yerleştirilebilir. Ancak bu, dizilerle filmlerin tamamen farklı zamanlarda geçmesinden dolayı mümkün olmayacaktır.

    Star Wars: The Rise of Skywalker, sinemalarda izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. J.J. Abrams yönetmenliğindeki filmin konusu ise şöyle: Kylo Ren, Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. Luke Skywalker'ın Güç'le birleşmesinden sonra Rey, kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direniş'i büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top