Hesabım
    Connie Britton "9-1-1"a Geri Dönüyor!

    Britton, Abby karakteriyle tekrar karşımıza çıkacak..

    TVLine'ın haberine göre, Connie Britton, sezonun ilerleyen bölümlerinde eski 9-1-1 operatörü Abby rolüyle diziye dönmek için görüşmelerde bulunuyor ve anlaşmaya çok yakın. İlk sezonda yer alan Britton diziden sezon sonu ayrılmış ve anlaşmanın zaten tek sezonluk olduğu ortaya çıkmıştı.

    Nashville ve American Horror Story adlı dizilerde uzun soluklu yer almış ve sıklıkla adından söz ettirmeyi başarmış olan başarılı oyuncu, daha sonra Dirty John ve SMILF dizilerinde yer almış, son olarak Altın Küre adaylıkları bulunan ve Oscar için adı konuşulan Bombshell'de karşımıza çıkmıştı.

    Dizinin yapımcılarından Ryan Murphy, "Anlaşmanın detayları üzerinde konuşuyoruz. Britton, geri dönecek ve karakteri tekrar canlandıracak. Şimdilik birkaç bölüm düşünüyoruz ama neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Britton, karakterini ve dizi ekibini seviyor. Bunun olması için çok heyecanlı." açıklamasında bulundu.

    3 sezon ve 38 bölüm yayınlanan 9-1-1'de, Brad FalchukTim Minear ve Ryan Murphy dizinin yaratıcıları olarak görev yapıyor. Bradley Buecker ise 10'dan fazla bölümü yöneterek diziye en çok katkı veren yönetmen konumunda. Angela BassettPeter Krause, Oliver Stark, Aisha HindsKenneth Choi ve Rockmond Dunbar, dizinin kesintisiz başrollerini canlandıran oyuncuları. Yeni sezonun onayını alan 9-1-1, 2020 yılının sonbahar aylarında 4. sezon prömiyerini yapacak ve yine heyecan dolu bölümlerle karşımıza olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top