Hesabım
    NBC, Dwayne Johnson'ın Çocukluğunu Dizi Yapacak!

    Johnson'ın çocukluğu "kendine iyi hisset" projesine dönüşüyor..

    NBC, Dwayne Johnson'ın çocukluğuna dayanan bir dizi olan Young Rock'ı resmi olarak duyurdu. Johnson, doğal olarak dizinin arka planında yer alacak ve kendisine hayran olan çocuklara, kendilerini de bulacakları bir proje armağan edecek. 11 bölüm olarak sipariş edilen dizi komedi türünde yazılacak. 

    Eski güreşçi, aktör ve iş adamı JohnsonDany GarciaHiram Garcia, and Brian Gewirtz'le birlikte yürütücü yapımcı olarak da projede yer alacak. Ayrıca, Nahnatchka Khan yapımcılardan biri olacak ve pilot bölümü Jeff Chiang ile birlikte yazacak. Khan ve Chiang'un benzer bir nostalji dizisi olan Fresh Off the Boat'ta beraber çalıştıklarını düşünürsek, bu ikilinin dizi için önemli olduğunu söyleyebiliriz. Yapımcılardan Brian Gewirtz, Johnson'ın çocukluk albümünden kareler paylaşarak projenin çok eğlenceli olacağını dile getirdi.

    Young Rock dizisinin prömiyer tarihinin ne zaman olacağı belli değil ama çalışmaların başlaması, yayının yıl sonuna yetişebilme ihtimalini güçlendiriyor. Dwayne Johnson, çocukluk anılarının oldukça eğlenceli olduğunu ve proje için sabırsızlandığını dile getirdi. Johnson, dizinin kesinlikle bir komedi şovu olduğunun da altını çizdi. Aksiyon filmleriyle ünlenen Johson'ın bu notu özellikle düşmesi, hayranlarının beklentisi için bir uyarı niteliği taşıyor diyebiliriz. Young Rock, yıl içerisinde NBC tarafından yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top