Hesabım
    BoJack Horseman'ın Final Sezonundan Fragman!

    BoJack Horseman, 6. sezonuyla ekranlara veda ediyor..

    Yeni yıl daha şimdi başlıyor ve yeni sezonun ilk kötü haberi, en iyi dizilerinden biri olan “BoJack Horseman”ın final sezonunun yaklaşmasıyla geliyor. TV tarihinin en sevilen yapımlarından birine bu yıl veda ediyoruz. Raphael Bob-Waksberg'in ünlü animasyon komedi-dramasının sonuna sekiz bölüm kaldı ve Netflix Türkiye, final sezonunun fragmanını yayınladı. Ekim ayında başlayan 6. sezonun molası bitiyor ve kalan bölümlerden sonra veda gerçekleşiyor.

    Son 8 bölümde izleyiciler karaktere ne olacağını çok merak ediyor ve bazı tahminleri var. Will Arnett'in sesi, fragmanda Bojack adına şu sözleri sarf ediyor; “Çok fazla hata yaptım...ama geçmişteki BoJack'e bakınca bu da kim? diyorum. Birçok kez dibe vurduğumu düşündüm ama her seferinde daha da dibi olduğunu keşfettim. Önceden tüm hayatımın, televizyonda gördüğüm ve boku yemiş birkaç yazar ve oyuncunun tasarladığı insanları taklit etmek olduğunu düşünürdüm. Birinin fotokopisinin fotokopisi gibi hissederdim." Bunun sonunda ise, peki ya şimdi böyle değil mi? sorusu geliyor ve cavabı elbette fragmanda göremiyoruz.

    Her şeyin nasıl sona erdiğini görmek için, 31 Ocak 2020 tarihindeki son 8 bölüm prömiyerini beklememiz gerekecek. Her zaman olduğu gibi, “BoJack Horseman”, Will Arnett, Aaron Paul, Alison Brie, Amy SedarisPaul F. Tompkins ve birçok ünlü konuk yıldızın seslerini içerecek. Son bölüm fragmanı, Margo Martindale'in Hollywood'un en sevdiği (ve en tehlikeli) karakter oyuncusu olarak son bir görünüm yapacağını doğruladı. Güzel bir veda için hazırız.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top