Hesabım
    Steven Soderbergh, HBO İle Genel Anlaşma İmzaladı

    Oscar'lı yönetmen HBO ve HOB Max için üretecek..

    REX

    Film yapımcısı, senaristi ve yönetmen Steven Soderbergh, HBO ve HBO Max ile üç yıllık bir anlaşma gerçekleştirdi. Anlaşmaya göre, Oscar ödüllü yönetmen Soderbergh, her iki platform için, her türde dizi ve filmler üretecek. Projeler için fikirler sunacak.

    Anlaşma, Soderbergh’in HBO Max ile olan ilişkisini bir anlamda büyütüyor. Çünkü, yayıncı için “Let Them All Talk” adlı projeyi hali hazırda çekiyor. Bu projede Meryl Streep, Candice Bergen, Dianne WiestLucas Hedges ve Gemma Chan oyuncu olarak yer alıyor. Bazı eski arkadaşlarla biraz eğlenmek ve eski yaraları iyileştirmek için yolculuk eden ünlü bir yazarın (Streep) hikayesinin anlatıldığı film, 2020'de HBO Max'te yayınlanacak.

    Soderbergh, “Bu düzenleme Michael Sugar'la yaptığımız görüşmeler esnasında büyüdü. Let Them All Talk için yapılan görüşmeler sırasında Sarah Aubrey ile konuşuyorduk ve sonuç buraya geldi. Bu kararı vermemde 4 şey etkili oldu. Birincisi, hem HBO hem de Warner Bros ile iyi bir geçmişim olması, ikincisi, benim iyi bir proje, iyi bir süreç ve iyi bir çalışma kültürü tanımımın WarnerMedia ile uyuşması; üçüncüsü, geniş pazarlama yelpazesinin ilgi alanımla uyumu ve sonuncusu, çok büyük ölçekte yeni bir şeyin inşasına tanıklık etmek." açıklamasında bulundu.

    Soderbergh, 2000 yılında çektiği Traffic filmiye en iyi yönetmen dalında Oscar kazanmıştı. Karşımıza son olarak, geçen yıl çektiği Netflix filmi The Laundromat'la çıkan Soderbergh, son yılların en üretken sinemacılardan biri. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top