Hesabım
    The Big Bang Theory'nin Yaratıcılarından Bill Prady, Netflix'e Transfer Oldu!

    Prady, yaratıcılığını artık Netflix için kullanacak..

    WithAnAccentTV Youtube Channel

    Bill Prady yeni bir başlangıç yapıyor. The Big Bang Theory'nin ortak yaratıcısı, Netflix ile uzun soluklu bir TV anlaşması imzaladı. Anlaşmanın şartları altında Prady, dev platform için drama, fantastik, bilimkurgu ve komedi de dahil olmak üzere çeşitli türlerde yeni senaryolu projeler yaratacak ve geliştirecek.

    Anlaşmaya göre, Prady, TV dizilerini ilk reddetme hakkına da sahip olacak ve bir nevi değerlendirme kurulu yöneticliği de üstlenmiş olacak. Jim Parsons'ın oynadığı The Bing Bang Theory, 12 sezonluk bir yolculuğun ardından mayıs ayında sona erdi. Perşembe günü yaptığı açıklamada Prady, "Netflix'le kurulan ortaklık, heyecanla sundukları destek ve yaratıcı özgürlükten çok daha fazlası. Televizyona yaklaşımları ve izleyici ile kurdukları bağ çok önemli. Sadece kendi projelerimizi geliştirmek ve üretmekle kalmayıp, aynı zamanda yeni vizyonlara sahip insanlarla tanışmak, yeni sesler bulmak ve takıma kazandırmak için de heyecan duyuyoruz.” açıklamasında bulundu.

    Prady, kariyerine The Jim Henson Hour'da başladıktan sonra, ABC'nin kısa ömürlü canlandırması Muppets'i 2015-16'da tekrar üretmesinden önce Dream On, City in CarolineDharma & Greg ve Gilmore Girls'de çalıştı. Netflix tarafı,"Bill Prady ünlü bir hikaye anlatıcısı ve The Big Bang Theory ile bir dönemi tanımlayan ve zamanın çok ötesinde karakterler yarattı," açıklamasında bulundu. Channing Dungey. "Onun hazine sayılacak fikirlerinden faydalanmak ve bir sonraki projeye hayat vermek için heyecanlıyız." dedi.

    Bill Prady ve Netflix ortaklığından çıkacak yeni Big Bang'ler için oldukça heyecanlıyız.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top