Hesabım
    Kraliyet Ailesi, Animasyon Dizisine Konu Oluyor!

    HBO Max, Kraliyet Ailesi animasyonu için çalışmalara başladı..

    HBO Max, İngiliz Kraliyet Ailesi'ne odaklanan animasyonlu bir komedi dizisi sipariş etti. “The Prince” adı verilen dizinin yazar ve yapımcısı Gary Janetti olacak. Janetti’nin Instagram hesabına dayanarak, konu hakkında edinilen bilgiye göre dizi, aileye Prens William ve Prenses Kate'in en büyük çocuğu olan Prens George'un gözünden bakıyor.

    Janetti, seslendirme kadrosunun diğer üyeleriyle birlikte Prens George'u seslendirecek: Prens Harry olarak Orlando Bloom, Meghan Markle sesiyle Condola Rashad, Kate Middleton seslendirmesiye Lucy Punch, Prens Philip ve Prens Charles seslendirmeleriyle Tom Hollander, George'un uşağı Philip olarak Alan Cumming, Kraliçe Elizabeth olarak Frances De La Tour ve Prens William sesiyle Iwan Rheon, seslendirme kadrosunu oluşturuyor.

    20. Century Fox Television diziyi üretecek. Janetti, “HBO Max'te çalışmaktan ve taht için acımasızca savaşan bir aile hakkında başka bir dizi daha getirmekten heyecan duyuyorum” dedi. Bu, Janetti'nin HBO Max'teki eserlerinde sahip olduğu ikinci seriyi işaret ediyor. Janetti’nin diğer TV senaryoları arasında “Family Guy” ve “Will & Grace” gibi şovlar var. Ayrıca; Derek Jacobi ve Ian McKellen'in oynadığı “Vicious” dizisinin de yaratıcılarından biri.

    HBO Max tarafı, "Gary'nin Instagram'da yarattığı dünyayı HBO Max'e getirmek için çok heyecanlıyız, burada izleyicilerimiz Instagram hayranlarının zaten bildiği projeyi ve esprileri keşfedecekler. George'un komik, şok edici ve şaşırtıcı derecede tatlı olabileceğini düşünüyoruz ve Gary'nin boyamak için sadece 1:1 kareden daha büyük bir tuvalle neler yaptığını görmek için sabırsızlanıyoruz.” açıklamasında bulundu.

    Dizinin haberleri, Prens Harry ve Meghan Markle'ın Kraliyet Ailesi'nden ayrılma kararlarının üzerine geldi. Dizide bu detayın yer alıp almayacağı merak konusu ama bir şekilde adapte edileceğini tahmin etmek güç değil.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top