Hesabım
    Laura Dern'ün Yeni Projesi Belli Oldu!

    Dern, Quibi platrfomu için kamera karşısına geçecek..

    Marriage Story”deki performansıyla geçtiğimiz günülerde önce Altın Küre, daha sonra da SAG Ödülü kazanan oyuncu, 9 Şubat'ta sahiplerini bulacak Oscar'lar için de en büyük favorilerden biri durumunda. Bir barmeni canlandıracak olan Laura Dern, Quibi için kamera karşısına geçecek ve adlı projede başrolü üstlenecek.

    Bir barmen ve bara gelen insanlar arasındaki ilişkilere odaklanacak olan dizi, farklı karakterleri izleyiciyle buluşturacak. Seri, Platform One Media ve 2000'lerin başında önemli projelere imza atarak kariyerine başlamış olan, “High Fidelity” ve “About a Boy” gibi senaryolarıyla tanınan İngiliz yazar Nick Hornby tarafından üretiliyor.

    Hornby, Jaywalker Pictures adına Dern ve Jayme Lemons, Platform One Media adına ise Elisa Ellis ile birlikte yürütücü yapımcılık görevini üstlenecek. “Just One Drink”, 6 Nisan 2020'de prömiyer yapmayı planlıyor ve Quibi'nin atılımının en önemli parçalarından biri.

    Eski DreamWorks Animasyon şefi Jeffrey Katzenberg ve CEO Meg Whitman liderliğindeki  platform, A-listesine girecek projeler hazılıyor ve Zac Efron'la macera serisi de içeren bir dizi projeyi duyurdu. Diğer Quibi içerik ortakları arasında Guillermo del Toro, Antoine Fuqua, Sam Raimi, Jason Blum, Steven Soderbergh, Catherine Hardwick, Anna Kendrick, Doug LimanLaurence Fishburne ve Stephen Curry yer alıyor.

    Platform ayrıca; Tyra Banks, Chrissy Teigen, Don Cheadle ve Idris Elba'nın yer aldığı şovların yanı sıra MTV'nin “Punk’d” oyununun bir versiyonunu da sipariş etti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top