Hesabım
    Queen Latifah, The Equalizer Dizisinin Yeni Versiyonunda Rol Alacak

    80'lerin sevilen polisiye dizisi geri dönüyor..

    George McKenzie

    CBS, yeni dönem çalışmalarında “The Equalizer”ın yeniden çevrimi için büyük adımı attı. Kanal, Queen Latifah'nın başrole oturduğu projenin pilot bölümünü resme sipariş etti. Dizi muhtemelen, orijinal serinin yeniden yorumlanması olacak ve Latifah, esararengiz bir karakter olarak insanlara yardım eden gizemli bir dedektifi oynayacak. 

    The Equalizer” ilk olarak 1985 ve 1989 yılları arasında dört sezon boyunca CBS'de yayınlandı. Edward WoodwardRichard Lindheim ve Michael Sloan tarafından ortak olarak yaratılan şovda Robert McCall da rol aldı. Daha sonra ilki 2014'te ve devamı 2018'de olmak üzere Denzel Washington'un başrolde oynadığı iki uzun metrajlı filme uyarlandı. Andrew Marlowe ve Terri Miller yeni dizide yazar, yönetici yapımcı ve showrunner olarak görev yapacaklar. Queen Latifah, başrolün yanı sıra baş yapımcı olarak da projede yer alacak. John Davis, John Fox, Debra Martin Chase ve Shakim Compere, Queen Latifah’nın yürütücü yapımcı ortakları olacak. Universal Television, projeyi CBS Television Studios ile birlikte üretiyor.

    TV serisi, CBS'in  iki Chuck Lorre projesini içeren kalkınma planına katılıyor. Bunlardan biri, “United States of Al” adında, sivil yaşama yeniden uyum sağlamak için mücadele eden bir savaş gazisi ile Afganistan'da görev yapmış olan bir tercüman arasındaki dostluk hakkında bir komedi. Diğer proje ise Alex Kurtzman ve Jenny Lumet'in “Kuzuların Sessizliği” devamı olan “Clarice” adlı dizi.

    The Equalizer, CBS'nin bu sezon geliştirdiği ikinci yüksek profilli projes anlamına geliyor. Daha önce, Dolph Lundgren'in ABD için çalışan bir operasyon askerini oynayacağı, Sylvester Stallone'nin de yürütücü yapımcı olacağı bir dizi için hazırlıkjlara başladığını duyurmuştu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top