Hesabım
    "Under the Skin" TV'ye Uyarlanıyor!

    Silver Reel ve A24 kitabın haklarını almak için yarışıyor..

    İngiliz yönetmen Jonathan Glazer’in kült bilim kurgu filmi Under The Skin'in potansiyel bir TV projesi, filmin orijinal finansörü Silver Reel ve stüdyo A24 arasında bir teklif savaşı başlattı. Michel Faber'in romanından uyarlanan Under The Skin, 2013 yılında çekildiğinde Glazer'ın on yıl sonra çektiği ilk uzun metrajlı filmdi.

    İskoçya'daki erkekleri avlayan, Scarlett Johansson'ın oynadığı bir uzaylı hakkındaki hikayesi için ödüller ve olumlu eleştiriler toplayan film, ilk çıkışından yedi yıl sonra, bir televizyon dizisi olmak üzere. Under The Skin, yönetmen Glazer ve yapımcı James Wilson'ın olduğu kadroyla Seventh Kingdom Productions tarafından üretilmişti.

    Film4, BFI ve Creative Scotland'ın yanı sıra Silver Reel tarafından finanse edilen ve yıllardır bir TV projesi yapma fikri bulunan kitap ve film için A24 ve yeniden Silver Reel bir savaşa girdi. Birkaç hafta içinde bu savaşın galibinin kim olacağının belli olması bekleniyor. Glazer ve Wilson ilk kez Haziran 2017'de Under The Skin'i televizyona uyarlama konusunda yaklaştılar ve konuyu bilen insanlara göre Silver Reel CEO'su Claudia Bluemhuber ile teklifi tartıştılar. İki taraf, yaklaşık iki yıl süren görüşmeler sonrasında anlaşmaya varamadı. Şirket bir başka film isterken, Glazer TV projesinde diretmişti.

    Şimdi, bu projeye sıcak bakan Silver Reel teklifini sundu ama geç kalmalarının hatasını önemli bir rakip elde ederek ödüyorar. A24 de kendi teklifini iletti ve daha güçlü olabilecekleri konuşuluyor. Bakalım Glazer ve Wilson nasıl bir karar alacaklar. Bizi esas ilgilendiren kısmı, elbette projenin bir an evvel başlaması. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top