Hesabım
    Netflix, Popüler Manga Serisi "One Piece"i Uyarlıyor!

    Anime serisi, live-action olarak Netflix'te yer alacak..

    Bir başka sevilen Japon manga serisi Netflix aracılığıyla yenileniyor. Birçok seri için benzer haberler çıkmış, çoğu proje bu aşamadayken iptal edilmişti ama bu kez her şey yolunda gidiyor. Projenin başlangıç açıklamasından üç yıl sonra, Netflix resmi olarak son derece popüler bir manga serisi olan One Piece'in 10 bölümlük, live-action formundaki ilk sezonunu sipariş etti.

    Dizinin yaratıcısı Eiichiro Oda; “2017'de bunun prodüksiyonunu duyurduğumuzu biliyorum ama bunlar zaman alıyor. Hazırlıklar yavaş yavaş sahne arkasında ilerliyor ve görünüşe göre büyük bir duyuru yapabilirim: Dünyanın önde gelen akış eğlence hizmeti Netflix, bize büyük prodüksiyon desteğini verecek! Bu çok cesaret verici. Hikaye Sezon 1'in 10 bölümünde ne kadar ilerleyecek? Lütfen biraz daha sabırlı olun ve bizi izlemeye devam edin!!” şeklinde bir tweet attı ve resmi bir duyuru yaptı.

    1997'den beri Japonya'da haftalık olarak yayınlanan One Piece, özel yeteneklere sahip genç bir korsan olan Monkey D.Luffy'nin hikayesini takip ediyor. Çetesi Straw Hat Pirates'nın yardımıyla Luffy, bir gün Korsanların Kralı olma umuduyla zor "One Piece" hazinesi aramaya başlar ve macera burada başlar. 

    Eiichiro Oda, yürütücü yapımcılık görevini showrunner Steven Maeda (The X-Files) ve yazar Matt Owens (S.H.I.E.L.D. ajanları) ile üstlenecek. Tomorrow Stüdyoları adına Marty Adelstein ve Becky Clements da baş yapımcılar olacak. Netflix, bir yandan, başka bir manga serisi olan Cowboy Bebop üzerinde de çalışıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top