Hesabım
    HBO'nun İddalı Dizisi "The Plot Againts America"dan Fragman Yayında!

    HBO, yine güçlü bir dramayla geliyor..

    16 Mart 2020 tarihinde prömiyer yapacak olan The Plot Against America'nın resmi fragmanı HBO tarafından paylaşıldı. Güçlü dramalarıyla her zaman ön planda olan HBO, yine iddalı oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesiyle adından söz ettirecek bir diziyle geliyor. Seri, 6 bölümden oluşacak ve bir mini dizi olacak. Irkçı lider Charles Lindbergh’in ABD başkanı olduğu kurmaca bir zaman diliminde geçecek olan proje, işçi sınıfı bir aile üzerinden, bir dizi politik olayı da ekranlara taşıyacak. Yahudi bir aile olayın odka noktasını oluşturacak. 

    Philip Roth’un 2004 yılında yazdığı ve çok satan The Plot Against America Romanı, havacı-kahraman ve yabancı düşmanı  Charles Lindbergh’in 1940 yılında başkan seçildiği ve faşizme yol açtığı bir geçmiş tasviri barındırıyor. Kitabı beğenen The Wire'ın yaratıcısı David Simon projeyle hemen ilgilenmiş ama yöneticiler demode buldukları için projeyi askıya almışlar. O dönem Obama başkandı ve hikaye şimdiki kadar etkileyici değildi ama sonraki yıllar oluşan trend kitabı değerli hale getirdi ve proje şimdi onaylandı.

    Minkie Spiro'nun yönettiği ve fragmanı yayınlanan dizinin oyuncu kadrosunda John TurturroWinona RyderBen Cole, Jacob Laval, Azhy RobertsonAnthony BoyleZoe KazanCaleb MalisJohanna R. Griese ve Morgan Spector yer alıyor. The Plot Against America, 16 Mart 2020 tarihinde prömiyer yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top