Hesabım
    Netflix'ten Spinning Out Hayranlarına Kötü Haber!

    Dizi, ilk sezonun hemen ardından iptal edildi..

    Netflix, sadece bir sezondan sonra ve hiç zaman kaybetmeden artistik patinaj draması Spinning Out'u iptal etti. 1 Ocak 2020 tarihinde prömiyer yapan ve hala hakkında konuşulan dizi ani bir kararla ikinci sezon için onay alamadı. Elbette bu kararda gerçek bir hikaye olması ve konu itibarıyla anlatımın yeterli görülmesi de düşünülebilir. 

    Dizide, Kaya Scodelario, yarışma sırasında kafa travması geçiren,  21 yaşındaki yetenekli patenci Kat Baker'ı canlandırıyor. Baker, kazadan sonra bipolar bozukluğunu ve cinsel gerilimini yeni partneriyle dengelemekle birlikte, kariyerini canlandırmak için çift patenci Justin ile birlikte çalışıyor ve dizi bir başarı hikayesine dönüşüyor. Ümit vaat eden patenci üvey kız kardeş Serena ve kızların bipolar annesi Carol ile evde de Kat için işler iyi gitmiyor ve mücadele bu noktada başlıyor..

    Oyuncular arasında, Serena'nın koçu olarak Will Kemp, Kat'ın en iyi arkadaşı olarak Amanda Zhou, Kat ve Justin'in koçu rolünde Svetlana Efremova, Kat'in meslektaşı / arkadaşı olarak Mitchell Edwards, Justin’in babası ve üvey annesi rolleriyle David James Elliott ve Sarah Wright Olsen yer alıyor. Bir de Mad Men dizisiyle büyük çıkış yakalayan January Jones, Carol Baker rolüyle oyuncu kadrosunda dikkat çekiyor.

    İlk sezon sonunda, başka bir yarışma göndermesi olan siyah ekranla diziyi bititrdik. Devamı için belki bir açık kapıydı ama biz Kat, Justin ve diziye veda ediyorduk.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top