Hesabım
    “Grey’s Anatomy”nin Yıldızı Patrick Dempsey'in Yeni Projesi Belli Oldu

    Dempsey, CBS için oyunculuk ve yapımcılık yapacak..

    Grey’s Anatomy”nin yıldız oyuncusu Patrick Dempsey, 2020 geliştirme sezonu için sipariş edilen CBS siyasi drama pilotu “Ways & Means” da rol almaya ve aynı zamanda yapımcılık yapmaya hazırlanıyor. Proje daha önce “The Whip” olarak biliniyordu.

    Eski CBS Entertainment şefi Nina Tassler, PatMa Productions adına yer alan Denise Di Novi ile birlikte yapımcı olacak. CBS'in dizinin konusu hakkındaki resmi açıklamasında şu sözlere yer verildi; “Siyasete olan inancını yitirmiş güçlü bir kongre üyesi, ortaya çıkışına yardım ettiği kötü sistemi yıkmak için kendisini karşı partiden idealist, genç bir kongre üyesiyle gizlice çalışırken bulur. Birlikte Amerikan siyasetini kurtarmayı hedeflemektedirler. Eğer yakalanmazlarsa...” 

    Mike Murphy ve Ed RedlichDenise Di Novi ve Nina Tassler'ın yanı sıra 3 Arts için çalışan Tom Lassally ile birlikte yaratıcı ekibi oluşturup, yürütücü yapımcılık görevini de üstlenecekler. Joannie Burstein yardımcı yürütücü yapımcı olacak ve CBS Television Studios diziyi çekecek.

    Patrick Dempsey, 2005'ten 2015'e kadar ABC’nin “Greys Anatomy” dizisinde  Dr. Derek Shepherd rolünü başarıyla sürdürdü. Son olarak İtalyan televizyon dizisi “Devils”ta 10 bölüm Dominic Morgan olarak yer aldı. Filmleri arasında ise daha çok bilinenler arasında 2007'de Amy Adams'la karşılıklı oynadığı “Enchanted”, 1987'de Amanda Peterson'ın karşısında rol aldığı “Can't Buy Me Love” ve 2011 yapımı “Transformers: Dark of the Moon” yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top