Hesabım
    Temple'ın İkinci Sezonunun Yayın Tarihi Belli Oldu

    İddialı suç draması hakkında son detaylar..

    Temple ikinci sezonu prömiyer tarihini aldı. Suç dizisi, gelecek ay Spectrum On Demand'da izleyicilerle buluşacak. İzleyiciler, istedikleri takdirde sekiz bölümlük sezonunun tamamını tek bir tıklamayla reklamsız izleyebilecekler. Dizinin başrolünde Mark Strong yer alıyor. Temple, tüm dünyada yayınlanmaya başlamadan önce İngiltere'de bir hit oldu.

    Spectrum, bir basın bülteninde diziyle ilgili ilk detayları açıkladı. Spectrum Originals, 9 Mart Pazartesi günü Mark Strong'lu suç draması TEMPLE'ın galasıyla yeraltı dünyasına bir yolculuğa çıkıyor. İçten, karanlık ve komik olan sürükleyici sekiz bölümlük seri, Spectrum platformunda reklamsız olarak yayınlanacak. Bu karakter odaklı dramada, yetenekli ama tekinsiz bir cerrah olan Daniel Milton (Mark Strong), Londra'daki Temple metro istasyonunun altındaki tünel ağında yasadışı bir tıp kliniği açtığında, aşk için her şeyi feda edeceğini düşünüyor. Kliniğin adı, dışlanmışlar arasında ve yeraltı suç dünyasında yayılmaya başladığında, Daniel, kendini ölümle kalım arasındaki tehlikeli savaşların ortasında bulacak.

    Yürütücü yapımcı ve dizinin yıldızı Mark Strong, “Spectrum'daki ortaklarımızla ABD'deki şovumuzu yapmaktan heyecan duyuyorum. Diziyi, buradaki seyircilerin de en az İngiltere'dekiler kadar seveceğini umuyoruz! Strong dışındaki oyuncular arasında, Carice van Houten (Game of Thrones), Daniel Mays (Rogue One), Catherine McCormack (Genius: Einstein), Craig Parkinson (Misfits) ve Wunmi Mosaku gibi isimler yer alıyor.

    Mark Strong ve Liza Marshall baş yapımcılar olurken, Gabriel Silver yürütücü yapımcılığı üstlenecek. TEMPLE, eleştirmenlerce beğenilen Norveç dizisi Valkyrien'den Mark O’Rowe tarafından yazılıyor ve uyarlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top