Hesabım
    Netflix’ten Türk Yapımlarını 190 Ülkeye Tanıtacak Yeni Özellik

    Netflix'ten üyelerine Türkiye koleksiyonu..

    Netflix, 20 Şubat 2020 tarihinden itibaren kullanıma sunduğu bir özellikle Türkiye'de üretilen yapımlar için bir koleksiyon hazırladı. Made in Turkey adıyla kullanıcıların karşısına çıkan koleksiyon, dünyanın dört bir yanındaki Netflix abonelerine sunulacak ve ülkemizde üretilen yapımlara kolayca ulaşabilmeleri sağlanacak. 

    Türkiye'de üretilen filmleri ve Türkiye'nin hikayelerini dünyayla tanıştırmak için bir önemli adım daha atan Netflix, orijinal ya da lisanslı yerli içerikleri tek koleksiyon içine dahil etti ve 190 ülkedeki 167 milyon abonesiyle  buluşturmak için kolay bir yöntem sunmuş oldu. Artık, dünyanın neresinde olursa olsun, aboneler Made in Turkey koleksiyonuna gierek yerli içeriklerimizin hepsine ulaşabilecek.

    Türkiye’de üretilen yapımların dünyaya tanıtılmasını hedefleyen koleksiyona elbette bizler de aynı şekilde ulaşabilecek ve sadece yerli içerikler arasında gezinti yapabileceğiz. Bunun için nerede Netflix kullanıyor olursak olalım "netflix.com/MadeInTurkey" adresini ziyaret etmek yeterli olacak. Bu link aracılığıyla, Netflix abonesi olmayan kişiler de hangi yerli içeriklerin var olduğunu görebilecek ve fikir edinmek için girip bakabilecek.

    Netflix ayrıca; Türkiye'deki kullanıcılar için ek bir uygulama daha hayata geçirdi. Web arayüzündeki navigasyon menüsüne ‘Türk dizileri’ ve ‘Türk filmleri’ seçenekleri eklendi. Böylece, Türkiye’deki 1.5 milyonu aşkın Netflix üyesi yerli yapımlara daha kolay ulaşabilecek. Netflix’i akıllı televizyonları üzerinden izleyen üyeler ise kategori seçenekleri arasına eklenen ‘Türk dizileri’ ve ‘Türk filmleri’ seçeneklerinden faydalanabilecek.

    Bu uygulamalar sayesinde Netflix Orijinal yapımı ya da lisanslı olan, Hakan: Muhafız, Atiye, Rise of Empires: Ottoman, Organize İşler: Sazan Sarmalı, Ezel, Leyla ile Mecnun, Ayla, Diriliş: Ertuğrul, Arif v 216Masum gibi projelere daha kolay ulaşabileceğiz ve ister Türkçe ister altyazılı izleyebileceğiz. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top