Hesabım
    HBO Max'ten Erotik Dergi Hikayesi Anlatan Komedi Geliyor!

    Dizi, 70'li yıllarda geçen gerçek bir hikayeden uyarlanacak.

    HBO Max, “Minx” adı verilen komedi dizisi için pilot bölüm siparişini verdi. Yarım saatlik bölümler halinde yayınlanması beklenen proje, genç bir feministin, kadınlar için ilk erotik dergiyi oluşturmak adına bir yayıncı ile güçlerini birleştirdiği hikayeyi 1970'lerin Los Angeles atmosferiyle anlatacak. 

    Ellen Rapoport, dizinin senaryosunu yazacak ve yürütücü yapımcılardan biri olacak. FeigCo Entertainment'dan Paul Feig ve Dan Magnante de baş yapımcı olacaklar. FeigCo'nun şu anda genel bir anlaşma altında olduğu Lionsgate Television ise stüdyo olarak hizmet verecek. Rapoport en son Netflix komedi filmi “Desperados” ve Paramount yapımı “Clifford the Big Red Dog” filminin senaryosunu yazdı.

    “Minx” Feig için açıklanan ikinci HBO Max projesini işaret ediyor. Aynı zamanda platform, komedi antoloji dizisi “Love Life”ın da yapımcısı konumunda ve o gösterinin ilk sezonunun yıldızı Anna Kendrick. FeigCo ayrıca Fox'un "This Country" projesinin yanı sıra NBC’nin müzik dizisi “Zoey’s Extraordinary Playlist”in de arkasında. 

    HBO Max, mayıs ayında piyasaya sürülecek. Platformun şu anda çalışmakta olan diğer serileri arasında komedi cinayeti gizemi “Gumshoe” ve lise draması “Vegas High” yer alıyor. HBO Max aynı zamanda DC Comic projesi “DMZ”nin bir uyarlaması üzerinde de çalışmakta ve Ava DuVernay projenin başında yer alıyor.

    HBO Max aynı zamanda “Friends”, “The Big Bang Theory”, “The West Wing” ve tüm Studio Ghibli film kataloğunun yeni sahibi ve yayın hayatına başladığında aboneler bu yapımları da izleme şansına sahip olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top