Hesabım
    Julia Roberts, Sean Penn, Armie Hammer ve Joel Edgerton, Sam Esmail'in Yeni Dizisinde!

    Mr.Robot'un Yaratıcısı Sam Esmail'den yeni proje için iddialı kadro..

    UCP, Watergate skandalına modern bir bakış sunan bir dizi için yıldızlar kadrosunu bir araya getirdi. “Gaslit” adındaki bu muhtemel dizide Julia Roberts, Sean PennArmie Hammer ve Joel Edgerton rol alacak. Dizinin arkasında ise “Mr. Robot”un yaratıcısı Sam Esmail yer alacak ve aynı zamanda yapımcı olarak yer alacak.

    Slate podcast “Slow Burn”a dayanan şov, Nixon'un skandalının perde arkasına ve bu noktada Nixon'a yardım eden kişilerin hikayesine odaklanacak. Roberts, Başsavcı John Mitchell'in karısı olan Martha Mitchell olarak rol alacak. Parti üyeliğine rağmen, Nixon’ın Watergate’e katılımıyla ilgili alarmı duyan ilk kişi, hem başkanlığın hem de kişisel hayatının çözülmesine neden olmuştu. Penn’in Mitchell'i ise komik mizaçlı, küfürlü ve acımasız olarak tanımlanıyor. Olaylar geliştikçe de Martha ve başkan arasında seçim yapmak zorunda kalacak. Bu arada Hammer, John Dean rolünü oynayacak. Dean, hırsı ve başkanı koruma içgüdüsüyle yalan söyleyip söylememe mücadelesi arasında kalan genç bir Beyaz Saray Avukatı. Edgerton ise G.Gordon Liddy rolünü üstlenecek. Kore Savaşı gazisi ve eski FBI ajanı Liddy, Nixon’un “Plumbers” biriminin baş operatörü ve Pentagon Belgeleri sonrasında utanç verici sızıntıları yok etmekle görevlendirilmişti.

    Mr. Robot” yazarı Robbie Pickering, Gaslit'in senaryosunu da yazacak. Esmail ve Chad Hamilton, UCP ile genel anlaşmaları gereği Esmail Corp üretim şirketi adı altında prodüksiyon yapacak. Edgerton ve kardeşi Nash Edgerton, diziyi yönetecek ve yürütücü yapımcılık görevini üstlenecek.

    Sam Esmail, aynı zamanda yapımcılık da yapacak olan Julia Roberts hakkında; “Homecoming”deki büyüleyici performansından sonra, Julia'nın Martha Mitchell'in karmaşık karakteriyle başa çıkabileceğini biliyorum. Bu tuhaf anlatıyı uyarlamada yıldız oyuncu olarak başarılı bir iş çıkaracak ve iddialı kadromuza liderlik edebilecek.”dedi. Dizinin tarihi ve hangi platformda yayınlanacağı ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top