Hesabım
    Politik Drama "Ways and Means"in Kadrosu Genişliyor!

    Oyuncu kadrosuna bir yıldız isim daha eklendi.

    CBS Television Studios

    Amanda Warren, CBS'in politik draması “Ways and Means”te Patrick Dempsey ile birlikte yer alacak. Dizide, siyasete olan inancını yitirmiş güçlü bir kongre lideri (Dempsey), oluşumunda yer aldığı yanlış sistemi yıkmak için kendini rakip partiden idealist genç kongre üyesi (henüz kullanılmamış) ile gizlice çalışırken bulur. Warren, eski bir sivil toplum yöneticisi ve ilerici aktivist Jerlene Brooks olarak rol alacak.

    Karakter, zorlu bir Demokrat Kongre Üyesi ve siyasi arenada yükselmeye başlayan yeni bir yıldız olarak tanımlanıyor. Gücün değeri konusunda içsel bir kargaşa ile boğuşur ve liderlik taleplerine karşı ilerici kökleriyle mücadele eder.

    Warren’ın önceki TV çalışmaları arasında yine bir CBS yapımı olan “Madam Secretary”, “NCIS: New Orleans” ve “FBI” gösterileri yer alıyor. Ayrıca, kısa bir süre önce USA Network'teki “The Purge” dizisinde rol aldı ve Apple’ın “Dickinson”, HBO’nun “The Leftovers” ve Starz'ın “Power” gibi çok beğenilen dizilerinde de yer aldı. Şu sıralarda ise efsanevi şarkıcı Aretha Franklin'e odaklanacak olan Nat Geo yapımı “Genius”un üçüncü sezonu için anlaşma imzalamış durumda. Sinema kariyerine bakacak olursak, karşımızda Akademi ödüllü drama “Three Billboards, outside Ebbing Missouri”, “Seven Psychopaths” ve “Roman J. Israel, Esq” yer alıyor.

    “Ways and Means”, yazar ve yapımcılar Mike Murphy ile Ed Redlich'ten geliyor. Eski CBS Entertainment başkanı Nina Tassler, PatMa Productions'tan Denise Di Novi ile birlikte yapımcı olacak. Patrick Dempsey, başrolün yanı sıra 3 Arts Entertainment'dan Tom Lassally ile birlikte yürütücü yapımcılığı da üstlenecek. Projeyi CBS Television Studios üretecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top