Hesabım
    "Clarice" Dizisinde Başrol Rebecca Breeds'in Oldu!

    Kuzuların Sessizliği'nin spin-off projesinde kadro şekilleniyor.

    Breeds: Rex, Foster: Ken Regan

    Variety, Rebecca Breeds'in CBS'te yayınlanacak olan Kuzuların Sessizliği spin-off projesi “Clarice” dizisinde baş karakteri oynayacağını duyurdu. Böylece, FBI Temsilcisi Clarice Starling, yeni seri katiller ve diğer suçluları avlarken, filmden sonra Hannibal dışında bir projeye de ilk kez imza atılacak. 

    Starling'i “Kuzular Sessizliği”nde Jodie Foster ve “Hannibal”da Julianne Moore'un canlandırmasından sonra bu rolü üstlenecek üçüncü aktris Breeds olacak. Foster, bu performansıyla en iyi kadın oyuncu dalında Akademi Ödülü kazandı. Starling, geleceği parlak ve yetenekli bir FBI ajanı olarak tanımlanıyor. Cesareti ona canavarları ve delileri kendine çeken bir ışık veriyor. Karmaşık psikolojik yapısı zorlayıcı bir çocukluktan geliyor ve onun iç güdüsü, aile sırlarının yükünden kaçma ihtiyacından geliyor.

    Breeds, doğum yeri Avustralya'da “Home and Away” gibi şovlarda oynadı. ABD'de ise “Pretty Little Liars” ve “The Originals” gibi şovlarda iyi bir çıkış yakaladı. Diğer TV işleri arasında “The Code” ve “The Brave” yer alırken sinema projeleri arasında “Three Summers” ve “Bhaag Milkha Bhagg” yer alıyor.

    “Clarice” yazar ve yapımcılar Alex Kurtzman ve Jenny Lumet'ten geliyor. Kurtzman şu anda CBS Television Studios'ta beş yıllık anlaşma kapsamında çalışıyor. Secret Hideout'tan Heather Kadin de yapımda Aaron Baiers ile birlikte görev alacak. MGM ve CBS Televizyon Stüdyoları üretimde olarak hizmet verecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top