Hesabım
    Vikings'in Yıldızlarından Katheryn Winnick'in Yeni Projesi Belli Oldu

    Vikingler'in Lagertha'sı yeni projesini buldu..

    Katheryn Winnick, bir sonraki büyük TV rolünü “Vikings" finaline kısa bir süre kala buldu. Winnick'in, David E. Kelley'in yaklaşan ABC serisi “The Big Sky”daki iki başrolden biri için anlaşma imzaladığı öğrenildi. Daha önce ilan edilen oyuncular arasında John Carroll Lynch, Dedee Pfeiffer ve Ryan Phillippe bulunuyor.

    Platform tarafından ocak ayında sipariş edilen seri, Montana yakınlarında bir kamyon şoförü tarafından kaçırılan iki kız kardeşi arayan eski polis Jenny Hoyt (Winnick) ve ortağı özel dedektif Cassie Dewell üzerinden ilerleyecek olan bir gerilim olarak tanımlanıyor. Ancak, daha sonra bölgede kaybolan başka kadınlar olduğunu da fark ediyorlar ve başka bir vaka yaşanmadan önce önce katili durdurmak için zamana karşı bir mücadeleye başlıyorlar.

    Senaryo, C.J. Box'ın “The Highway” adlı kitabına dayanmaktadır. Winnick’in karakteri, alaycı ve sert olarak tanımlanıyor ve bir başka karaker, özel dedektif Cody Hoyt ile ayrılık sürecinde bir evliliği bulunuyor. Oğlunun kız arkadaşı kaybolunca, Jenny Cody ve ortağı Cassie onu aramak için güçlerini birleştiriyor.

    Winnick, ilk sezondan bu yana “Vikings” dizisinde Lagertha rolünü oynadı. Şu anda dizinin son sezonu olan altıncı sezon yayınlıyor. Winnick ilk yönetmenlik çıkışını da 6.sezonda gerçekleştirdi. Daha sonra Sean Penn’in “Flag Day”, Tommy Lee Jones ile “Wander” ve Liam Neeson ile “Minuteman” gibi filmlerde yer alacak. Aynı zamanda Netflix dizisi “Wu Assassins”in yıldızı, ortak yapımcısı ve yönetmeni olacak.

    Kelley, “The Big Sky”da yazar ve yönetici yapımcı olarak görev alacak. Ross Fineman ve C.J.Box da yapımcılık görevini üstlenecek. Dizi, A + E Studios ve 20th Century Fox Television tarafından üretilecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top