Hesabım
    Schitt’s Creek’in Yıldızı "Emily Hampshire" Stephen King Uyarlamasında!

    Bir Stephen King uyarlaması daha geliyor: "Jerusalem’s Lot"

    Black Angus Media / Youtube

    Schitt’s Creek” dizisinde canlandırdığı resepsiyonist rolüyle tanınan Emily Hampshire, yeni bir Epix serisinde başrollerden birine hayat verecek. Adrien Brody'nin başrolde yer alacağı geçen yıl açıklanan Jerusalem's Lot, 1850'lerde geçen bir Stephen King hikayesine dayanıyor. 

    Hikaye, deniz kazasında karısını kaybettikten sonra, üç çocuğunu da alarak ailesinden kalan evde yaşamaya başlayan Kaptan Charles Boone'un yaşadıklarına odaklanıyor. Bununla birlikte, Charles yakında ailesinin tarihinin sırlarıyla yüzleşmek zorunda kalacak ve bu sırlar yüzünden ailesine nesiller boyu rahatsızlık veren karanlığa son vermek için bir savaş içine girecek. Hampshire, Mount Holyoke Koleji'ne katılmak için kasabadan ayrılan ve olaylar neticesinde, prestijli Atlantic Magazine için bir hikaye yazmak üzere yıllar sonra evine geri dönen hırslı genç bir kadın olan Rebecca Morgan'ı canlandıracak. Boone, çocukları ile kasabaya geldiğinde, annesinin protestolarına rağmen Rebecca'ya izin veriyor ve ünlü Chapelwaite Malikânesi'nin hikayesini yazmasına izin veriyor. Rebecca, bunu yaparken sadece bir sonraki büyük gotik romanı hazırlamakla kalmayacak, aynı zamanda kendi ailesini yıllarca rahatsız eden bir gizemi de keşfedecek.

    Hampshire, “Schitt’s Creek” dışında Sam Raimi’nin Quibi dizisi “50 States of Fright”ın yanı sıra gerilim filmi “Home”da da yer alacak. “Jerusalem's Lot” ise Mayıs 2020'de sete geçecek ve büyük ihtimalle 2020 sonbaharında yayın hayatına başlayacak. Dizi, önceki projeleri “Ready Player One” ve “Wayward Pines” olan Donald De Line tarafından üretiliyor. Jason Filardi ve Peter Filardi, yapımcı ve showrunner olarak görev yapıyorlar. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top