Hesabım
    Michael Raymond-James ve Natalie Zea'dan Sonra Jon Seda da "La Brea" Kadrosunda!

    NBC'nin kıyamet sonrası dramasında hazırlıklar sürüyor..

    Jon Seda, başka bir NBC dizisinde daha rol almak için anlaşma imzaladı. NBC’nin “Chicago” serisindeki rolü ile tanınan aktör, yazar ve yapımcı David Appelbaum'dan gelen bir kıyamet sonrası draması olan “La Brea”da Michael Raymond-James ve Natalie Zea ile birlikte rol alacak.

    Muhtemel dizi, Los Angeles'ta gizemli bir şekilde bir felaket yaşandığında, anne ve oğlu ile baba ve kızın birbirini kaybetmesi ve ailenin ikiye ayrılması sürecini anlatıyor. Ailenin bir kısmı, kendilerini açıklanamayan ilkel bir dünyada bulduklarında, farklı bir grup yabancıyla birlikte, nerede olduklarını ve eve dönmenin bir yolu olup olmadığını bulmak için hayatta kalmaya çalışırlar. Diğer kaybolan insanlarla birlikte hareket etmeye çalışırlar ve bu durum, işleri biraz daha zorlaştırır.

    Seda, nasıl hareket etmesi gerektiğini eski ajan ve doktor Benjamin Glass rolünü oynayacak. Başarılı oyuncu Michael Raymond-James, aile babası Gavin Wolcott'u canlandıracak. James'le Terriers dizisinde de karşılıklı rol alan Karina Louge bir polis memurunu canlandırırken, genç yeteneklerden Zyra Gorecki ise Gavin’in kızı Izzy'yi canlandıracak. 

    Seda'nın diğer projeleri arasında 1997 yapımı “Selena” ve HBO serisi “The Pacific” yer alıyor. David Appelbaum, La Brea senaryosunu kaleme aldı ve yürütücü yapımcı görevini de üstlenecek. 

    Platformun drama listesi kısa bir süre önce duyurulan Reid Scott başrollü “Ordinary Joe”, Ashley Zukerman'ın oynayacağı Dan Brown romanı uyarlaması “Langdon” ve “Echo” gibi yeni dizilerden oluşuyor.

    Natalie Zea

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top