Hesabım
    "Isla Fisher"ın Yeni TV Projesi Belli Oldu!

    Fisher, Guilty Party adlı komedinin başrolünde yer alacak.

    Jerritt Clark/Getty Images

    CBS All Access, karanlık komedi dizisi “Guilty Party”ye tam sezonluk bir sipariş verdi. Yarım saatlik dizide Fisher, kariyerini kurtarmak için, kocasını öldürmek suçundan hapishanede yatan ve ömür boyu hapis cezasına çarptırılan genç bir annenin öyküsünü irdeleyen gazeteci Beth Baker'ı oynayacak.

    Gerçeği ortaya çıkarmaya çalışan Beth, bir yandan Colorado silah kaçakçıları, dolandırıcılar, huzursuz evliliği ve kendi kararmış geçmişiyle de mücadele etmek durumundadır. Fisher, başrolün yanı sıra baş yapımcı olarak da görev yapacak. Rebecca Addelman yazar ve yönetici yapımcı olarak yer alırken, Sam Hansen, Jimmy Miller, Joe Farrell, Jim Ziegler ve Mike Farah yapımcı olarak Joe Hardesty'e eşlik edecek. Dizinin yönetmenliğini ise Trent O’Donnell yapacak. 

    Dizideki rolü, Fisher'ın 1990'larda Avustralya'da rol aldığı “Home and Away” ​​dizisinden sonra yer aldığı ilk düzenli TV rolü anlamına geliyor. Sinema tarafında Fisher, “Wedding Crashers”, “The Beach Bum”, “I Heart Huckabees”, “Keeping Up with the Joneses” ve “Confessions of a Shopaholic” gibi filmlerdeki rolleriyle tanınıyor. Diğer TV  performansları arasında ise “Arrested Development”, “Bored to Death” ve “Curb Your Enthusiasm” yer alıyor.

    CBS All Access, en son gerçek hikayeden uyarlanan suç draması “Interrogation” ve “Star Trek: Picard”ı başlattı. Şu anki program planlamasında “The Good Fight”, “Star Trek: Discovery” ve “Twilight Zone” gibi diziler yer alıyor. Platform ayrıca şu anda diğer birçok projeyle birlikte  “The Stand” ve “The Man Who Fell to Earth” uyarlaması hazırlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top