Hesabım
    Starz Projesi "Power Book III: Raising Kanan"ın Oyuncu Kadrosu Genişliyor!

    Power'ın spin-off projeleri için çalışmalar sürüyor.

    Starz'ın uzun soluklu projesi Power'ın birden çok spin-off projesi için çalışmalar başladı. Bunlardan biri olan Power Book III: Raising Kanan, oyuncu kadrosuna daha fazla isim eklediğini duyurdu. London Brown, Malcolm Mays, Shanley Caswell ve Toby Sandeman, seride Patina Miller, Mekai Curtis, Omar Epps, Hailey Kilgore ve Lovie Simone'a katıldı.

    Oyuncuların canlandıracağı karakterler için kısaca şunlar ifade ediliyor: Brown, Rag’ın uyuşturucu halkasının bir üyesi olan Marvin'i canlandıracak. Marvin karakteri, Raq (Patina Miller) ve Lou-Lou'nun (Malcolm Mays) ağabeyidir. Thomas kardeşlerin en büyüğüdür, saldırgandır ve kavgaya hazır bir karakteri vardır. Fikirleri genellikle daha akıllı, daha kurnazdır ve genelde küçük kardeşleri tarafından reddedilmesine rağmen fikirlerini önermekten kaçınmaz. Mays ise, Raq’ın (Patina Miller) sırdaşı Lou-Lou'yu canlandıracak. Raq ve Marvin'in aksine, Lou-Lou görünüşte yumuşaktır ama aynı zamanda sert ve şiddete meğillidir. Çoğu zaman aklın sesi olan Raq, Lou-Lou’nun kararına güvenir ve iş ve aile meseleleri için sağ adamı olarak ona güvenir. Lou-Lou müzik için bir tutkuya sahiptir ve aile işinin ötesinde büyük bir gelecek hayali vardır.

    Yeni katılan oyunculardan Caswell, Detective Burke rolünü oynayacak. Dedektif Howard’ın (Omar Epps) yeni ortağı olan Burke, üçüncü nesil bir polistir ve İrlanda kökenlidir. Burke, İrlanda-Amerikan polislerinin uzun bir soyundan geliyor, ancak ailesindeki ilk kadın dedektif kendisidir. Sandeman'e gelirsek, canlandıracağı rol Symphony Bosket olacak. Akıllı ve entelektüel açıdan meraklı olan Symphony, popüler bir gece kulübünde bir barmen olarak çalışıyor ve eğitimine devam ediyor. Raq ile tanıştığında, aralarında romantik bir çekim oluşmaya başlar. 

    Power Book III: Raising Kanan'ın prömiyeri tarihi henüz açıklanmadı. Starz, izleyicileri 1990'lara geri götürecek. Orijinal seri, beklentilerin çok üzerine çıkmış ve tam üç tane spin-off projesi kararının alınmasına sebebiyet vermişti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top