Hesabım
    "Lost in Space" Üçüncü ve Final Sezonu Onayını Aldı

    Netflix'ten hayranları hem üzen hem sevindiren haber..

    Lost in Space”, Netflix'ten üçüncü ve final sezonu için onay aldı. Buna ek olarak Netflix, dizinin showrunnerı Zack Estrin'in yeni bir seri üretmek için platformla uzun soluklu genel bir anlaşma imzaladığını açıkladı. Haberler, 24 Aralık'ta piyasaya sürülen ikinci sezonun lansmanından kısa bir süre sonra gelmiş oldu.

    Estrin yaptığı açıklamada, “Başından beri, Robinson ailesinin bu özel hikayesini her zaman üçleme olarak tasarladık. Net bir başlangıç, orta ve son ile üç bölümden oluşan epik bir aile macerası. Her bölüm hayatta kalmaya çalışan harika bir ekip Will, Penny, Judy, Maureen, John, Don West, Dr. Smith, The Robot ve elbette Tavuk Debbie. Dolayısıyla, Lost in Space'in bu sezonu heyecan verici bir sona giderken, Netflix'teki arkadaşlarımla yeni hikayeler keşfetmeye devam edeceğim için ve inanılmaz olasılıklar için heyecan duyuyorum." dedi.

    Dizi, aynı adlı 1960'lı yılların klasik bilim kurgu dizisinin yeniden çevrimidir. Günümüzden 30 yıl sonra, uzayda kolonizasyon artık bir gerçektir ve Robinson ailesi, daha iyi bir dünya ve kendileri için yeni bir hayat yaratmak için seçilenler arasında yer almaktadır. Ancak yeni sömürgeciler yeni evlerine giderken kendilerini aniden boşlukta bulduklarında, yeni ittifaklar kurmalı ve tüm tehliklere reğman birlikte hereket etmelidirler.

    Dizide, Toby Stephens, Molly Parker, Maxwell Jenkins, Mina Sundwall, Taylor RussellIgnacio Serricchio ve Parker Posey rol alıyor. Estrin, Kevin Burns, Jon Jashni, Matt Sazama ve Burk Sharpless ile birlikte prodüksiyonda görev alıyor. Netflix orijinal dizisinin direktörü Ted Biaselli, “Robinson Ailesi'nin daha fazla macerasını paylaşmaktan ve destansı bir final olacağından emin olabilirsiniz. İzleyicilere, tüm ailenin birlikte eğlenebileceği aksiyon dolu ve görsel olarak muhteşem bir dizi getiren 'Lost in Space'i yönettiği için Zack Estrin, Matt Sazama, Burk Sharpless, Kevin Burns ve Jon Jashni'ye özellikle teşekkür ediyoruz.” dedi. 

    Irwin Allen tarafından yaratılan orijinal “Lost in Space”, 1965'ten 1968'e kadar CBS'de üç sezon yayınlandı. Sinema kanadında ise William Hurt, Gary Oldman, Matt LeBlancHeather Graham ve Mimi Rogers'ın oynadığı 1998 yapımı bir film de izleyicilerle buluştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top