Hesabım
    Chris Sullivan ve AnnaSophia Robb, Peacock Serisi ‘Dr. Death’ İçin Bir Araya Geliyor

    Dr.Death dizisinin oyuncu kadrosu şekilleniyor.

    Mediapunch / Shutterstock

    Peacock'taki Dr.Death dizisinin iki kilit rolü için yeni oyuncular eklendiği açıklandı. “This Is Us” yıldızı Chris Sullivan ve “The Act” dizisinde daha önce yer alan AnnaSophia Robb, yaklaşan drama dizisinde rol alacak ve daha önce ilan edilen Jamie DornanAlec Baldwin ve Christian Slater'ın olduğu oyuncu kadrosuna katılacak.

    “Dr Death”, aynı adı taşıyan Wondery podcastine dayanarak, Dallas tıp topluluğunda gelişen bir nöroloji uygulaması inşa eden ve yükselen bir kariyer inşa eden Dr. Christopher Duntsch'un (Dornan) gerçek hikayesini anlatıyor. Hastalar, karmaşık ama rutin omurga ameliyatları için onun ameliyathanesine girdi ve bunun sonucunda kalıcı olarak sakat bırakıldı veya öldü. Kurbanlar artarken, iki cerrah ve genç bir yardımcı bölge avukatı onu durdurmak için yola çıktı.

    Robb, söz konusu yardımcı bölge avukatını oynayacak. Robert Henderson (Baldwin) ve Randall Kirby (Slater) onun çalışma arkadaşlarına hayat verecek. Sullivan, Duntsch’un yaşam boyu arkadaşı olan ve ona körü körüne bağlı hayranı Jerry Summers rolüyle yer alacak. Bu bağlılık, onu Duntsch’in bıçağı altına bile sokacak düzeyde olacak. Grace Gummer ve Molly Griggs de dizide rol alan diğer oyuncular arasında yer alıyor.

    Patrick McManus, NBCUniversal Content Studios'un bir bölümü olan UCP ile yaptığı genel anlaşma kapsamında yürütücü yapımcılık görevini üstlenecek. Oscar adaylığı bulunan usta yönetmen Stephen Frears ise ilk iki bölümü yönetecek.

    Yaklaşan diğer projeleri arasında “Little Fires Everywhere” olan Robb, “Guardians of the Galaxy Vol.2”de de rol aldı. Sullivan ise 4 yıllık "This is Us" macerasının ardından ilk kez başka bir uzun soluklu TV projesinde yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top