Hesabım
    Netflix, Korona Virüs Nedeniyle Tüm Üretimini Durdurdu!

    Netflix, tüm dizi ve filmlerinin üretimine ara verdi..

    Netflix, Korona Virüs salgını nedeniyle ABD ve Kanada'daki TV şovlarında ve filmlerinde prodüksiyonu en az iki hafta durdurdu. Platform önlemin "hükümet kısıtlamaları ve sağlık önlemleri nedeniyle" alındığını doğruladı. Başka ayrıntı verilmedi ama Netflix, COVID-19 salgını sonrasında prodüksiyonlarını durduran birçok eğlence ve yapım şirketi arasına katılıyor. Haberler, Warner Bros.'un mevcut TV sezonunun sezon sonu bölümlerini tamamlayan ya da sonbahar mevsimini değerlendirmek için pilot bölümler çeken 70'den fazla TV şovun prodüksiyonunu askıya aldığı bilgisini de geçiyor. Diğer platform ve stüdyoların hızlı bir şekilde bu furyaya katılacağını görmek şaşırtıcı olmayacaktır.

    Bu iki haftalık gecikme ve artma ihtimali kısa vadede çok etkili görünmeyecek olsa bile birkaç ay içerisinde gelmesi ya da devam etmesi beklenen içeriklerin belirsizliğiyle kendini hissettirecektir. Gece geç saatlerde yapılan talk showlar gibi tanımlanmamış şovlar zaten kesintiye uğradı ya da bir stüdyoda izleyici olmadan çekiliyor. Bazıları da Jimmy Fallon'un sunduğu The Tonight Show gibi tamamen boş bir platformda çekiliyor. Ayrıca, başlangıçta ilkbahar için planlanan yüksek profilli filmler de (No Time To Die, Mulan, A Quiet Place Bölüm II, Fast and Furious 9) vizyon tarihlerini ileri bir tarihe attı. 

    Netflix çekimleri şimdilik iki haftalığına durdurdu. Uzama gelmezse yayın akışında büyük sıkıntılar yaşanmayabilir ama salgının gidişatı sanki bu sürenin 1 aya çıkabileceğini düşündürüyor. Böyle olunca da ileride yaşanacak program aksaklıklarında Netflix büyük ihtimalle eski ama her zaman ilgi çeken içeriklere yönelecektir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top