Hesabım
    Aaron Pedersen, Australya İçin Doğa Serisi Çekiyor!

    ‘Back To Nature’ serisi için çalışmalar başladı

    Daniel Asher Smith

    “Mystery Road” ve “Goldstone”un yıldızı Aaron Pedersen, Avustralya'da gerçeğe uygun yaşam tarzı temalı “Back to Nature” dizisini çekmeye başladı. Sekiz adet yarım saatlik bölümden oluşan şov, yazar Holly Ringland (“The Lost Flowers of Alice Hart”) ile birlikte üretiliyor.

    Dizi, Avustralya’nın çok çeşitli manzaraları, coğrafyaları ve yerel öykülerinin yeni bir keşfi olarak tanımlanıyor. Çekimlerin kısa süre içinde başlaması bekleniyor. Queensland'ın Güney Doğu'sundaki eski Gondwana yağmur ormanları, Yeni Güney Galler'deki Kosciuszko Ulusal Parkı'nın yüksek yaşam alanları, Makedon Sıradağları'nda bulunan Victoria ve Larapuna'nın volkanik manzarası ve Tazmanya’nın Kuzey Doğu Kıyısındaki Ateş Koyu.

    Yapımcılar seriyi “muhteşem bir sinematografi, sürükleyici ses manzaraları ve etkileyici duygusal öykülerin yardımıyla, seyirci doğaya daha önce hiç olmadığı şekilde bağlanacak ve yeniden hayran kalmasına yardımcı olacak." şeklinde tanıtıyor “Back to Nature”ın, uluslararası haklarının satışını da elinde bulunduran Media Stockade and Threshold Pictures prodüksiyonu Escapade Media ile birlikte yönetiyor.

    Diziyi, ABC TV sipariş etti ve Screen NSW ile İnsanlar ve Parklar Vakfı ile ortaklaşa finanse edildi. Dizinin yapımcısı ve yönetmeni Jane Manning. Yapımcılar Rebecca Barry ve Media Stockade'ten Madeleine Hetherton. ABC tarafından yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi; “En büyük tutkularımızdan biri, doğal dünyanın büyüsünü hikaye yoluyla paylaşmak. Hikayeler empati ve anlayışı geliştirir; doğa bize hayatta olmamızın ortak deneyimini yansıtan hikayeler sunar. Doğada olmak ve hikayeyle doğaya bağlanmak, kendimize ve birbirimize nasıl geldiğimizi de anlatır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top