Hesabım
    Coronavirüs Sebebiyle Çekimleri Ertelenen Yerli Diziler: Savaşçı, Ramo..

    Coronavirüs önlemi kapsamında setlerde de hayat duruyor..

    Yaşadığımız şu günler, tüm dünyada filmlerin vizyon tarihlerinin ertelenmesi bir yana, kalabalık ekiplerle setlerde çalışanlar için de oldukça sıkıntılı bir süreç. Coronavirüs sebebiyle tüm dünyadan erteleme ve iptal haberleri gelirken, yerli diziler de setlere birer birer ara veriyor.

    İlk olarak çalışmaları devam eden Beyrutlu Gelin (O3 Medya), seti bir hafta durduğunu açıkladı. Ardından Limon Yapım, Savaşçı ve Bir Annenin Günahı isimli dizilerinin setlerine ara verildiğini açıkladı. Fabrika Yapım'ın dizisi Hizmetçiler de şimdilik sete ara veren dizilerden. Avşar Film 37. bölümü tamamladıktan sonra ara vereceklerini duyururken, öncelikle ilk yayını ertelendiği duyurulan Baraj'ın ilk bölümü yarın akşam yayınlanacak.

    Bunların yanı sıra BKM genel bir duyuru yaparak, çekimleri devam eden tüm işlerinin setlerinin coronavirüs önlemi kapsamında, durdurulduğunu duyurdu. BKM'nin şu an üzerinde çalıştığı işler ise; Netflix'te yayınlanacak olan 50m2ve yayınları devam eden Ramo ile Jet Sosyete.

    Şimdilik setlerden gelen erteleme haberleri böyle, umarız diğer yapım şirketleri de aynı hassasiyeti gösterir ve oyuncuların yanı sıra, set çalışanları da rahat bir nefes alır. Çünkü her şeyin başı sağlık! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top