Hesabım
    "Bob Dylan" Karakterleri Dizi Oluyor!

    Usta müzisyenin şarkılarındaki karakterler bir dizide karşımıza çıkacak..

    Michael Ochs Archives/Getty Images

    Dört yıldır Josh Wakely, birçok yazarın üzerinde çalışmak için can atacağı bir televizyon projesini hazırlıyor. Warren Littlefield ise, Bob Dylan'ın şarkılarındaki karakterleri canlandıracak cesur bir drama dizisi olan “Time out of Mind”in yapımcılığını üstlenmek için anlaşmayı imzaladı.

    İlk üç bölümün senaryoları bittiğinde, Wakely ve Littlefield paketi piyasaya sürmeye hazır olacaklar. Wakely yaptığı kısa açıklamada proje hakkında şu sözleri dile getirdi: “Bob Dylan"ın Amerikan tarihinin en büyük anlatıcılarından olduğuna inanıyorum. Ve yarattığı tüm bu karakterler, Maggie’s Farm'dan Maggie, Joey Gallo, Peggy Day, “Hurricane” Carter, Tambourine Man, JFK suikastından sonraki gün kendilerini farklı nedenlerden dolayı Greenwich Köyü'nde bulurlarsa ve dünyanın değiştiği sokaklarda derin bir kargaşa döneminde bir yolculuğa çıkarlarsa?”

    Wakely, Avustralya'nın Newcastle kentinden geliyor ve kendi ülkesinde müzik videolarıyla tanınıyor. Avustralya müzik endüstrisi temaslarıyla, Beatles kataloğunun etrafında inşa edilen animasyonlu bir dizi için fikir önermek üzere Sony'nin kapısını çaldı. Bu ses, Netflix tarafından yeşil ışık yakan ilk çocuk serilerinden biriydi ve Beatles şarkılarını yaygın olarak kullanan ilk dizi olan “Beat Bugs” oldu. Netflix için başka bir çizgi film dizisi olan “Motown Magic”i yaratmaya devam etti. Wakely, yıllar önce Dylan’ın şarkılarından esinlenen bir şov için fikirler üretmeye başlamıştı.

    Wakely, “Beat Bugs”ın başarısının ortasında Dylan’ın menajeri Jeff Rosen'ın mailine ulaşmayı başardı. Ona bir mail attı ve “Bob Dylan son 50 yılın en sıradışı sanatçısı ve inanıyorum ki, bunu net olarak ortaya koyan yaratıcı bir seri yapacağım. Lütfen gelip seninle bunun hakkında konuşabilir miyim? dedi. Kısa süre içinde ”'Sana 15 dakika verebilirim' diyen cevabı aldı. O ve Wakely, Dylan’ın evinde projeyi iyileştirmek için birkaç oturum yaptılar ve bu durum ilk olarak 2016 yılında ortaya çıktı.

    Littlefield ve Wakely, bir ağ ortağı bulduktan sonra (Belki, Littlefield'ın genel bir anlaşmaya sahip olduğu Fox 21 Television Studios), yıl sonundan önce üretimde olmayı umuyorlar. Birçok eğlence projesi gibi şu anda, potansiyel olarak Coronavirüs pandemisinin neden olduğu plansızlıktan dolayı tarihler henüz netlik kazanmadı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top