Hesabım
    ‘The Walking Dead: World Beyond’un Yayın Tarihi Ertelendi!

    Yeni spin-off, yılın sonlarında izleyiciyle buluşacak

    Platformdan cuma günü yapılan açıklamaya göre, AMC'nin yeni "Walking Dead" spinoffunun prömiyer tarihi ertelendi. “The Walking Dead: World Beyond” prömiyeri 12 Nisan Pazar olarak belirlenmişti ama yeni tarih büyük ihtimalle yılın son ayları olarak planlanacak.

    Açıklama, tarihsiz yeni posterle birlikte dizinin resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı, Proje, son haftalarda Coronavirüs nedeniyle iptal edilen ya da ötelenen birçok TV ve sinema projesi arasına katılmış oldu. Sezonun tüm çekimleri erteleme kararından önce tamamlanmış olsa bile, post prodüksiyon aşamasında birçok işin askıda kaldığı belirtildi. 

    Geçtiğimiz hafta AMC, diğer “Walking Dead” projesi “Fear the Walking Dead”i ve orijinal serinin 11. sezon çalışmalarını askıya aldığını açıklamıştı. Scott M. Gimple ve showrunner Matt Negrete, “The Walking Dead: World Beyond” tarafından yaratılan ilk neslin, kıyamet sonrası dünyada ortaya çıkan ilk kuşağa odaklanacağını açıkladı. İki sezonluk bir mini dizi olarak planlanan seride iki kız kardeş ve iki arkadaşı, bilinen ve bilinmeyen, bütün tehlikelere karşı amansız bir mücadele içine girecek.. 

    Aliyah Royale, Alexa Mansour, Annet Mahendru, Nicolas Cantu, Hal CumpstonNico Tortorella ve Julia Ormond serinin yıldızları olacak. Yeni tarih henüz açıklanmadı ama sonbahar aylarında prömiyer yapması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top