Hesabım
    Westworld'den Sevindiren Game of Thrones Göndermesi!

    Son bölümde yer alan Game of Thrones sürprizi izleyenleri şoke etti..

    Son dönemin en sevilen işlerinden olan ve üçüncü sezonuyla yeniden izleyiciyle buluşan Westworld dizisinde, Game of Thrones hayranlarını mutlu edecek bir sahne yer aldı ve Khaalesi'nin ejderhalarından biri olan Drogon izleyenlerin karşısına çıktı. Aynı zamanda Game of Thrones'un yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss da aynı sahnede yer aldı.

    Game of Thrones hayranları için diziden kopmak mümkün değil. Popüler kültürün bu kadar yaygın bir şekilde ve her kesimden insanla bağrına bastığı bir dizi haliyle etkisini devam ettiriyor. Hayranlar bir yandan farklı bir final içerdiğine inandığı son kitapların yazılmasını beklerken, bir yandan da Targaryen Hanesi'nin anlatıldığı dizi için geri sayım halindeler. Onlar için HBO da bir sürpriz hazırladı ve Westworld dizisinde yer verdi. Sahne, The Winter Line’da gerçekleşti ve ejderhalardan Drogon görüldü. Drogon, dizide robotların üretildiği bölümde yer alıyordu. 

    Geçtiğimiz bölümde yer alan sürpriz bununla sınırlı değildi. Game Of Thrones’un yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss, aynı sahnede robotu tasarlayan teknikerler olarak karşımıza çıktılar. Game of Thrones dünyasından bazı görüntülerin olduğu bir ekran da yine sahnede izleyenlerin gözüne çarptı.

    Kitapların yazarı George R.R. Martin'in fikri olan bu gönderme ilk sezonda da düşünülmüş ama ikinci sezonda tasarlanabilmiş. Belki de bu gönderme, ilerleyen bölümlerde daha ciddi bir bağlantının başlangıcıdır. Bunu hep beraber göreceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top