Hesabım
    Netflix'ten "Angry Birds" Animasyon Serisi Geliyor

    Çok sevilen oyun, uzun soluklu bir seriye dönüşüyor..

    Netflix

    Angry Birds, Netflix yönüne doğru kendini fırlatmaya hazırlanıyor! Platform, aynı adlı video oyunu karakterlerine dayanan “Angry Birds: Summer Madness” adlı dizi için 40 bölümlük bir sipariş verdi. Serinin 2021'de piyasaya sürülmesi planlanan her bölümü 11 dakika sürecek ve “Angry Birds” film serisinden mizah referansları barındıracak.

    “Angry Birds: Summer Madness” dizisi, orijinal oyunun ve Rovio’nun TV şovlarının haklarını uluslararası alanda satan Finlandiyalı yapımcı Rovio Entertainment ve ortak yapımcı Cake'den geliyor. Serideki geliştirme çalışmaları Ekim 2018'den bu yana devam ediyor. Yeni dizi, çok sevilen kuşlar Red, Bomb ve Chuck'ın yanı sıra yepyeni tüylü arkadaşların etrafında, danışmanları Mighty Eagle'ın şüpheli rehberliğiyle birlikte katıldıkları yaz kampında geçecek. Sinirli kuşlar, olası şakalar ve çılgın yaz maceralarıyla dolu seride kuşlar, gölün diğer tarafındaki küstah ve iğrenç düşmanları savuştururken, sınırları zorlayacak ve tüm kuralları ihlal edecek.

    Bir Netflix yöneticisi; “Angry Birds, dünyanın dört bir yanındaki çocuklar için gerçek bir fenomen oldu ve onları Netflix'teki yuvaya getirmek için her zamankinden daha çok heyecan duyuyoruz” dedi. Angry Birds dizisi, Netflix’in orijinal animasyon listesindeki “BoJack Horseman”, “Disenchantment” ve “Big Mouth” yapımlarının arasına katılmış oldu. Rovio yetkilisi Ville Heijari ise; “Angry Birds" animasyonlu içeriği, uzun vadeli franchise stratejimizde önemli bir rol oynuyor. İsabet oyunlarında, gişe rekorları kıran filmlerde ve lisanslı ürünlerde on yıldan fazla bir süre geçtikten sonra, bu Angry Birds’ün uzun biçimli bir diziye ilk geçişi. Cake ile ortaklığımızı sürdürmekten mutluluk duyuyoruz ve Netflix'teki izleyicilere 'Angry Birds: Summer Madness' dünyasını tanıtmak için sabırsızlanıyoruz, ”dedi.

    2016 ve 2019 yılında piyasaya sürülen iki “Angry Birds” filmi küresel gişede 500 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. 40 bölümlük serinin de Netflix'in en çok izlenen çocuk içeriklerinden biri olacağına, hatta büyükler tarafından da çokça izleneceğine neredeyse eminiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top