Hesabım
    Steve Carel'ın The Office Ayrılığı Hakkında Yeni İddialar!

    Fenomen dizi, bir süre daha devam edebilirdi..

    Tam 15 yıl önce “The Office”in Amerikan versiyonu TV ekranlarında görücüye çıktı. İlk yayınladığı zamanlar büyük bir hit gibi görünmese de seri 9 sezon sürdü ve şimdi neredeyse bir klasik. Office için dönen tartışmalardan biri de Steve Carell'in ayrılmasından sonra dizinin kalitesindeki artış ya da düşüş. Robert California (James Spader) gibi karakterlerin eklenmesi sayesinde dizinin harika olmaya devam ettiğini düşünen bazıları var, diğer taraftarlar ise dizinin Michael Scott'tan sonra kendi kabuğuna çekildiğini ve sıradanlaştığını düşünüyor. Sonuç ne olursa olsun, herkes Carell'in son iki sezonda da dizide yer almasına hayır demezdi demek doğru olur.

    “The Office: The Untold Story of the Greatest Sitcom of the 2000's" adlı kitaba göre, Steve Carell başlangıçta NBC isterse dönmeyi düşünüyordu. Kitaptan bir alıntıda, boom operatörü / sesçi Brian Wittle, Carell ile ayrılmasına yol açan yanlış anlama hakkında yaptığı konuşmaları şöyle anlattı: “Onunla bir kez oturdum ve bana hikayeyi anlattı. Bir radyo röportajı yapıyordu ve gelişi güzel bir şekilde, neredeyse bilinçsizce, onun son sezonu olabileceğini belirtti. Yüksek sesle söylemeyi planlamamış ve hiçbir şeye karar vermemişti. Yüksek sesle düşünüyordu sadece ama bunu kamuoyu önünde yapılan bir röportajda yapmış oldu ve haber hemen yayıldı. O zaman söylediği şey, NBC'nin buna hiç tepki vermediğiydi. Onlardan bu konuda herhangi bir yanıt almadığını fark ettiğinde, “Ah, belki de ayrılmamı umursamıyorlar. Belki de başka şeyler yapmalıyım.” diye düşündü. Bu yüzden de gidişini kolaylaştırdı, çünkü onu orada tutmakla sorumlu olan insanlar, neredeyse hiçbir çaba göstermediler.”

    Saç ve makyaj uzmanı Kim Ferry de Wittle'ın dediklerini doğruladı ve Carell için şirketin ve kanalın bir çaba göstermediğini söyledi. Hatta bu durumdan hoşnutlar gibi tavır sergilediklerini de sözlerine ekledi. Konu hakkında konuşan son kişi, Carell’in sözleşmesini yenilememe kararını “aptalca” olarak nitelendiren ve finansal konulara indirgediğini söyleyen Cast Direktörü Allison Jones oldu. Jones, bu konuda biraz Carell'ı suçladı ve hatanın eşit olarak yapıldığını sözlerine ekledi.

    Açıkçası böyle bir inatlaşma yüzünden, Carell'ın The Office'ten çıkması kabul edilebilir bir durum değil ama bu durumu unutup tekrar bölümlerinin tadını çıkarmaya çalışıyoruz. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top