Hesabım
    Birol Güven'den Ev Yapımı Komedi Geliyor!

    Dünyanın ilk ev yapımı komedi dizisi yakında TRT'de olacak..

    Medyafaresi

    Türkiye'nin en üretken senarist ve yapımcılarından Birol Güven, yepyeni bir projeyle ve bir ilke imza atarak geliyor. Dünyanın ilk ev yapımı komedi dizisi, yakında TRT 1 ekranlarında olacak. Bu yaratıcı ve ilginç deneyim için bir ilke daha imza atılacak ve dizinin ismini seyirciler belirleyecek. 

    Oyuncuların tamamı hiçbir ekilde sete gitmeyecek ve kendi sahnelerini evden kendileri çekecek. Yani dünyada ilk kez bir dizi tamamen ev yapımı olacak. Coronavirüs nedeniyle, evde kal çağrılarının olduğu ve sosyal mesafenin öneminin vurgulandığı günlerde yapılabilecek en başrılı çalışmalaradan biri bu olsa gerek. Aynı zamanda, izleyicilere de güzel örnek olacak dizi, setlerin kapanmasından kısa üre sonra hayata geçmiş olacak.

    Birol Güven’in önderliğinde TRT için çekilecek olan dizide, Seksenler oyuncuları, gerçek kimlikleriyle ev hallerini, evde yaşadıklarını kayda alacak ve izleyicilerle Corona günlükleri tarzında sunmuş olacak. Senaryosunu da Güven'in yazdığı bu yapım, oyuncuları even çıkarıp sete götürmek ve dizi çekmek isteyen bir yapımcının ve elbette oyuncularının hikayesini anlatacak. Oyuncular da haliyle kendilerini oynayacak.  

    Dizi, bu zor günlerde sanatçıların yaşantısına bir bakış atarken, ülkece yaşdığımız sıkıntılara da mizahi bir yaklaşımda bulunacak ve izleyicilere biraz moral vermeye çalışacak. Birol Güven yaptığı kısa açıklamada: "Biz de evde kalmayı tercih eden insanları eğlendirmek ve morallerini yüksek tutmak istiyoruz’ dedi. 

    Dizinin geniş oyuncu kadrosunda, Seksenler'den de tanıdığımız; Birol Güven, Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Yasemin Çonka, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Berat Yenilmez, Hakan Bulut, Necmi Yapıcı-Nihan Yapıcı, Hacı Ali Konuk, Faruk Sofuoğlu, Erdem Baş-Selvet Baş, Deniz OralEray Yasin Işık, Etem Caner Karaüç, Deniz Gök, Baran Karaoğlan, Aslı Pektaş, Zeki Yılmaz, Bektaş Erdoğan gibi ünlü isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top