Hesabım
    Christopher Meloni, Yeni "Law & Order" Projesiyle Geri Dönüyor!

    Elliot Stabler karakteri hakkındaki spinoff için çalışmalar başladı..

    Christopher Meloni, “Law & Order”daki karakterini televizyona geri getiriyor. Variety, Meloni'nin “Law & Order”ın beyni Dick Wolf'tan gelen yeni bir NBC serisinde, Elliot Stabler olarak geri döneceğini açıkladı. Gösteri, yayıncıdan 13 bölümlük bir sipariş aldı bile. Şovun, NYPD'nin organize suç bölümünü yöneten Stabler'ı takip edeceği bildiriliyor.

    Matt Olmstead, diziyi yazmak ve showrunner olmak için görüşmelerini sürdürüyor. Dick Wolf, Arthur W. Forney ve Peter Jankowski ile birlikte yapımcı olacak. Wolf'un yakın zamanda devasa yeni bir genel anlaşma imzaladığı Universal Television diziyi yayınlayacak. Dizi, Meloni'yi şovun 2011'deki 12. sezonunda  ayrılmasından bu yana ekranlara ilk kez getirmiş olacak. Stabler, son olarak polis gücünden emekli olmuştu.

    Meloni HBO draması “Oz” daki rolüyle daha çok tanınıyor ve seviliyor. “SVU” dan ayrılmasından bu yana bir dizi projede rol aldı. “Happy!” gibi şovlarda yer alan oyuncu, Syfy'de ve WGN America'da “Underground”,  “Pose” ve “The Handmaid's Tale” bölümlerinde de yer aldı ve DC Universe'te Komiser Gordon olarak “Harley Quinn” animasyon dizisine seslendirme yaptı.

    Dick Wolf’un Universal TV ile anlaşmasının bir parçası olarak, “Law & Order: SVU”, platformdaki “Chicago” şovlarının üçünde olduğu gibi üç sezonluk bir yenileme aldı. Wolf ve NBCU arasındaki anlaşmanın birden fazla dizi taahhüdü içerdiği bildirildi ve Stabler serisi, bu anlaşmadan çıkan ilk yeni şov olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top