Hesabım
    Hulu'nun Gençlik Dizisi "Normal People"dan Fragman Yayında

    Dizi, Sally Rooney'nin çok satan romanından uyarlandı..

    Hulu, Sally Rooney’nin çok satan romanı “Normal People” uyarlaması için ilk resmi fragmanı yayınladı. “Normal People”, 29 yaşındaki İrlandalı yazarın ikinci romanı. Lena Dunham’ın “bir kuşağın sesi” olan tarzını anımsatıyor ve daha edebi bir yerde duruyor. Hikaye, genç bir çiftin romantik bağının farklı aşamalarını ve liseden üniversiteye uzanan aşk macerasını anlatıyor. 

    Hulu'nun resmi sinopsisinde şu ifadelere yer verildi: ‘Normal People", İrlanda'nın batısındaki küçük bir kasabadaki okul günlerinin sonundan Trinity College'daki lisans yıllarına kadar Marianne ve Connell'in yaşadığı karmaşık ilişkiyi izliyor.Connell okulun popüler çocuğudur, Marianne ise yalnız, gururlu ve göz korkutucudur. Ancak Connell, annesini Marianne'in evindeki temizlik işinden almaya gittiğinde, iki genç arasında garip ve silinmez bir bağlantı oluşur ve bunu gizlemeye kararlıdırlar. Bir yıl sonra, ikisi de Dublin'de eğitim görmeye başlar ve Marianne ayaklarını yeni bir sosyal dünyada yere sağlam basarken, Connell utangaç ve belirsiz bir hal alır. Roller adeta tersine dönmüş gibidir... Dürüst, akıllı ve cesur "Normal People", çiftin birbirlerinin yaşamlarında ve dışında dokunduğunu her şeyi ekrana aktaracak ve genç yaşta yaşanılan sevginin ne kadar karmaşık olabileceğini irdeleyecek."

    Rooney'nin romanını, kendisiyle birlikte Alice Birch ve Mark O’Rowe senaryolaştırıp, 12 bölümlük bir diziye uyarladı. Dizi, Element Pictures tarafından üretildi. Oscar adayı yönetmen Lenny Abrahamson (“Room”), Hettie McDonald (“Howard’s End”) ile birlikte yönetmen koltuğunu paylaşıyor. Çekimler Dublin, Sligo, İtalya ve İsveç'te gerçekleşti. Dizinin başrollerini Paul Mescal ve Daisy-Edgar Jones paylaşıyor. 

    BBC Three ve Hulu arasındaki ortak yapım olan “Normal People”, 26 Nisan'da BBC Three, 29 Nisan'da ise Hulu'da prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top