Hesabım
    Sevilen Diziler Yeniden TV Ekranlarında!

    Karantina nedeniyle evde olan izleyiciler için müjdeli haberler var..

    Coronavirüs pandemisi nedeniyle sinemalar kapalı, sosyal etkinlikler iptal ve hatta en iyisinin evde kalmak olduğunu çok iyi biliyoruz. Karantina anlamına gelen bu atmosferde evden çıkmamaya çalışıyoruz ve yapılabilecek en iyi aktivitelerin çoğunluğunu film, dizi ve TV izlemek oluşturuyor. Elbette yeni içerikler herkesin favorisi ama özellikle gündüz kuşağında eski dizileri izlemek, tekrarlarından bıkmadığımız yapımları yeniden görmek de hepimize iyi gelebiliyor. İşte buradan hareketle, TV kanalları hem izleyicilerin daha güzel zaman geçirmesini sağlamak, hem de izlenme oranlarını artırmak için eski dizileri tekrar yayınlamaya karar verdi.

    Her yayınlandığında izlenme rekorları kıran ve duygusal izleyicilerin favorisi olan Aşk-ı Memnu, birçok önemli oyuncunun kariyerinde önemli bir yere sahip olan güçlü drama Öyle Bir Geçer Zaman Ki, sosyal medyada hakkında en çok konuşulan ve en çok mizahı yapılan, karakterleri ezbere bilinen Doktorlar, son dönemin başarılı duygusal dizilerinden Anne, hem film serisi hem dizi serisi olan ve yüksek reyting sonuçları alan Şevkat Yerimdar, kendine has mizah anlayışı, absürt karakterleri ve yıldız oyuncularıyla bir döneme damga vuran İşler Güçler ve TRT tarihinin en çok sevilen, en farklı dizilerinden 7 Numara gibi diziler kanalların gündüz kuşaklarında yeniden izleyiciyle buluşuyor.

    Bu furyaya, birçok yerli yapımın daha katılması bekleniyor. Önümüzdeki günler reyting rekorları kıran eski dizilerin tekrar haberlerini daha çok göreceğiz gibi duruyor. Çünkü, Coronavirüs salgını bir süre daha evlerimizde kalmamızı gerektirecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top