Hesabım
    Frozen'ın Kısa Animasyon Serisi ‘At Home with Olaf’tan Teaser Yayında!

    Olaf'ı seslendiren Josh Gad, dublajı bu kez eviden yaptı

    Bütün dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs pandemisi, bazen yaratıcı fikirlerin ortaya çıkmasını da sağlıyor. Disney, Hyrum Osmond tarafından yaratılan ve karantina günlerinde dışarı çıkmayan Josh Gad tarafından evde dublajı yapılan, yeni Frozen spin-offu anlamına gelen kısa animasyon serisi At Home with Olaf'ı duyurdu ve bir teaser paylaştı. Duyuruyu, Disney resmi hesabı ve Josh Gad, sosyal medya aracılığıyla izleyicilere iletti.

    Disney tarafından yayınlanan kısa teaser'a göre, dizi Gad'in seslendirdiği Frozen kardan adam karakteri Olaf'ın sosyal mesafeli hayatını takip edecek. Bu günlerde iptal kararlarının ya da yarım kalan proje haberlerinin ortasında, bu sevimli ve yaratıcı proje biraz olsun yüzümüzü güldürdü.

    Disney, Koronavirüs pandemisinin getirdiği ortamda, en yararlı formatları düşünmeye ve ortaya çıkarmaya çalışıyor. Bu düşünceden hareketle geçen hafta, stüdyo Kenneth Branagh'ın Ferdia ShawJudi Dench ve Colin Farrell'in oynadığı fantastik uyarlama Artemis Fowl'un salonları es geçeceği ve doğrudan Disney Plus'a gideceğini duyurmuştu. Bundan önce Pixar’ın Onward'ı, stüdyonun Frozen 2'sinde olduğu gibi planlanandan aylar önce ev sinemasına erken uğramak durumunda kalmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top